- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли съм прекалено параноична или на него му е все тая за мен
С приятелят ми сме от доста време заедно. Аз съм първата му сериозна връзка, другите са били за по месец и си ги сменяше през седмица-две. Постоянно в главата ми е дали съм му писнала. Питам го, но ми казва че не съм и че ако му бях писнала сега нямаше да е с мене. Постоянно се хващам за най-малкото - ако известно време не ми каже,че ме обича веднага почвам да мрънкам "не ме ли обичаш вече", също иска да му дам едно нещо което искам да е след времеи той ми каза " е значи няма да си ти първата в това". То е ясно че е малко вероятно да останем завинаги заедно, но ми става много кофти като ми навира в лицето че сигурно ще се разделим все някога и естествено започвам да правя проблеми.
Също така преди ходеше с едно момиче, която е била другата му любов, според него е обичал само мене и нея. Тя по принцип е голяма лепка показвала му е и му е казвала че още иска да е с него, но това беше в началото на връзката ни, сега не съм чувала такова нещо. Проблема е че искам да спре да си пише с нея и да си говори с нея (което прави много рядко), но все пак доста пъти ме е лъгал, че не се е чувал с нея а всъщност са говорили. Това че ме лъже заради нея ме кара да си мисля, че още иска да е с нея. Говорила съм с него и ми каза, че не я обича и не вижда нищо лошо да си говорят малко, все пак му били познати, също каза че ме е лъгал защото е знаел че ще ми стане гадно и ще почна да правя проблеми и не искал да ме наранява. Много пъти съм го карала и сме се карали за това че поддържа контакт с нея, защото не ми е приятно, но той все твърди че няма нищо към нея и че не смята да я блокирва от всякъде. Какво толкова ще му стане ако не си говори с нея ?!?! Какво ви е мнението за общуването с бивши? Възможно ли е това да става без никакви чувства? Наскоро ще ми се пръсне главата направо...
Последно редактирано от ivajlaa : 09-01-2012 на 18:51
значиии, аз не мисля, че този човек е стока. някак си усещам го като селянин. и че имате некви чалгарски отношения, без да си казвате истината и двамата, без доверие и т.н.
от друга страна ти го остави на мира. досадна си, надявам се да го разбираш след кратка саморефлексия. ще те изрита много скоро, ако не спреш с твоите досадни забележки, въпроси и параноя. просто така не му остава въздух и се чувства притиснат да отговаря на претенциите ти. никой не го обича това, независимо от пола и бие шута на тоя, който се опитва да го върже на едно място.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Според мен има доза истина и в двете предположения.
Ти звучиш като голямо мрънкало, а той като човек, който не се затормозява много с твоите капризи.
Да, възможно е да общуваш приятелски с бившите си. Не трябва да товариш него с това, че на ТЕБ не ти е приятно. На него очевидно му е приятно да се чува с бившата си, може и добри приятелите да са си останали. Ако толкова ти пречи, потърси си друго момче, което да те задушава с вниманието и присъствието си.
И спря да се върти за миг земята..
8 месеца
Еми за 8 месеца, твоето поведение и липса на доверие не говори добре. Не можеш да му забраниш да общува с когото и да било, колкото и да те дразни. А и е по-добре, ако знаеш и си на ясно, отколкото в последствие да разбираш и да започнат съмненията.
Стига си притискала човека. Бил съм с такава като теб и да знаеш, това ще ви съсипе връзката.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
След колко време? Като станете и двамата на по 50 години ли? 8 месеца връзка, братче, и заеби ти това, че му нямаш доверие, не стига, че ти търпи настроенията, ми на всичкото отгоре даже на сухо стои. Тва е... не знам кво е.
Като типичната жена, която винаги си набива разни филми, не мога да си представя как 8 месеца ще издържа без секс, пък за момчето не знам. Съжалявам го чак. И да, ако не си ти - ще е друга. Даже много те е изтърпял. Аз на втория месец бих ти била шута, ебаси.
То е ясно, че не му се доверяваш, няма тръпка и прочее. Нито комуникацията ви - комуникация, ни сексът ви - секс, няма смисъл.
^ Не, не говорих за секс, а за една друга екстра свързана със секса ( не питайте, няма да кажа). Много му се иска, правила съм го и преди, но понеже съм си набила че ще ходим още супер кратко и не искам да давам, но това е друга тема. Относно доверието, нямам му доверие само за отношенията му с бившата му. Тръпката си я има. Комуникацията също, не знам по кое си направи извода, че не комуникираме. Сексът си ни е добре.
По това, че си досадна/мрънкаща/обсебваща. Само изискваш, капризничиш и претендираш, а въобще не се замисляш как преживява момчето всекидневно да ти слуша простотиите и откъде въобще го вади тва търпение. Нон-стоп трябва да ти се дрънка колко си специална/прекрасна, а ти не си такава, сорЕ. Ако беше момиче на място, щеше да си познаваш момчето и да не се съмняваш в него или най-малкото - щеше да знаеш, че не си го взела девствен и без грам жизнен опит, и навярно е имало и други преди теб, но те са били точно това - жизнен опит преди ТИ да се появиш. И са в миналото, където си и остават.
Ясно е, че спичаш при идеята гаджето ти да чукне бившата, обаче имам новина - той, ако реши да го направи, независимо дали го държиш изкъсо, или не, ще го направи. Така, че вместо да си пилееш времето и нервите за теорията на вероятностите, взЕми си погледни връзката, поосвежи я било то със секси бельо или кратка екскурзия за двама ви някъде си и се кефи на пълни обороти на това, което имаш.
Щото в момента работиш точно по въпроса да я съсипеш.
8 месеца ?!
Искам да кажа, че за 8 месеца, би трябвало да му имаш доверие
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
По скоро ти си параноичката.И го задушаваш.Сама си скъсяваш връзката.Честно казано като чета това,което си писала и се поставя на мястото на момчето имам чувството че се задушавам и не мога да си поема въздух.Откъде накъде ще му казваш с кой да дружи и с кой не.Това че теб те е страх и не си уверена в себе си не означава че трябва да му поставяш на него бариери и да се правиш на шеф.И всеки ден да ти казва колко те обича и всячески да те заблуждава че не се вижда с никоя и ти си единствета познай какво...винаги може да се изчука с друга.Не разрушавай връзката си с глупава ревност без основание, а просто следи.Ако намериш достатъчно добро доказателство на мислите си имаш правото веднага да му биеш шута.В противен случай сама приближаваш края.И естествена, че не си единствена и незаменима.Това се печели всеки ден и не по този начин, а не се има по дефаут.Доверието също е много важно нещо в една връзка.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Съгласна съм с предишните коментари.Доверието е нещо много важно в една връзка!Преди време и аз като теб, съсипах една своя връзка,но това ми беше като обеца на ухото,защото ако ще се съмняваш в него,няма смисъл да сте заедно..Успокой се и се радвай на това, което имаш и просто бъди щастлива с него![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
отзад ли не искаш да даваш? не мисля, че това по принцип е причина да скъсате, щото ако го задоволяваш по друг начин би го преживял.
иначе от самото описание и аз мисля, че малко се филмираш и мрънкаш излишно. проблем има, но тоя проблем някой го създава и мисля, че това си ти . спри да си мислиш, че няма да сте заедно още дълго. знаеш ли защо? защото ти като си си го навила на пръстта несъзнателно ще се стремиш към това само и само да докажеш теорията си и може би ти ще го скъсаш. преживявала съм нещо подобно. за това дали му пука за теб не мога да кажа, не е лесно, ти би трябвало да прецениш и не се наемам да коментирам, но може да си е просто такъв по-студен.
" ако известно време не ми каже,че ме обича веднага почвам да мрънкам "не ме ли обичаш вече"" опитай се да промениш тази нагласа, не е правилна
не искам да излиза така, че казвам,че само ти си виновна и той е света вода ненапита, но поне от твоя страна това, е което можеш да направиш.
за бившата му приятелка... и аз бих ревнувала, както ми се е случвало, защото го беше поканила на балната си вечер БЕЗ мен и откачих и отидох да видя дали е отишъл при нея, макар че това беше супер филмарско и тъпо и нз как да го нарека. разбирам те, че те тормози това, но така или иначе тя е била част от живота му и не може така с лека ръка да изтрие този факт. здрасти, ко прайш ала бала не мисля, че вреди, както предполагам и ти понякога си пишеш или говориш с бившите си като се срещнете по улицата.
споко, просто дишай и гледай по-ведро на нещата, нищо фатално не е станало, щом е още с теб, това трябва да ти говори нещо, ако му беше писнало от теб, то определено щеше да разбереш. дръж се мило да покажеш, че съжаляваш, че си задушаваща и мрънкаща понякога, пиши му смс-и за лека нощ, просто си постави за цел да не проявяваш пред него страховете ти за връзката ви или за бившата му, 100 процента ще му направи впечатление. казвай си в напрегнат момент "ако ще червен сняг да вали, няма да му кажа "не ме ли обичаш вече"".. това, че не ти го казва, не значи че не го мислинадявам се да съм помогнала
Еми той ти го е казал,че ако му беше писнала нямаше да е с теб..Щом е разкарвал другите момичета,значи не му пречи да разкара и теб ако иска.Но явно той не го иска.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Ex,хич не мога да ви разбера как не можете да проумеете истината,дори когато ви я казват в очите...На него всичко си му е наред,филмарката си ти и ако не се вземеш в ръце,скоро в живота си ще провеждаш само монолог вместо диалог...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Остави момчето да диша, то любов любов ама не може само с теб да си говори и само на теб внимание да обръща и постоянно да ти казва колко много те обича. Опитай се да му имаш доверие хем ти ще се почувстваш по-добре хем и на него ще му олекне малко. Ти самата как би се чувствала ако той постоянно те пита дали все още го обичаш , дали ти е омръзнал и т.н. малко или много е дразнещо. Пък и от думите ти по нищо не личи той някога да ти е дал причина да не му вярваш.
Всъщност ми е давал причини да не му вярвам. Веднъж ми беше казал че я е блокирал, тя не можела да му звъни нито той на нея, но просто я беше кръстел в телефона си с някакво мъжко име за да не разбера че е тя. Също така от един друг скайп и беше писал, отново за да не разбера че си пишат в скайп.
Eми бях ви казала че в началото на връзката ни тя му беше писала и му се обясняваше и той ми беше казал без да го питам и го направих на проблем почнах да мрънкам. След това той ми беше казал, че я е махнал, но някакси с времето почнаха да си пишат и започна да ме лъже или да крие че общува с нея.
А на теб какво ще ти стане, ако не спре???!
Само от написаното си те представям постоянно мрънкаща и издребняваща за всичко.
Отлепи се малко от момчето и започни да живееш в твоя живот.
Със сигурност ще има доста неща, които ще заемат място в мозъка ти ..
С това поведение най - много да го отблъснеш от себе си окончателно.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Имай му повече доверие. Той явно изпитва приятелски чувства към нея, щом е така - остави го да си контактува с момичето. А колкото до това, че те е лъгал,че са си контактували, вероятно просто не иска да те дразни и заради това си го е спестил.
Все тая му е за теб!