.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Изпаднал презерватив, който остана в мен за малко помощ !!!

Ох хора не знам какво да кажа... в паника съм. Значи, аз и приятелят ми спахме заедно вчера вс беше страхотно, докато не решихме да повторим игричките от снощи. Почнахме, беше доста бурно, и в един момент, когато той беше върху мен, се драпна много рязко и погледна към члена си, който за мой шок бееше без презерватив. Направо се побърках :Х. Изкарах презерватива от мен, не беше много навътре - 2-3 пръста. След това се спряхме за малко с продалжихме с друг. Страх ме е от това да не съм .......... , защото е възможно да е попаднала малко сперма от члена му (той не беше свършил, но все пак може да е пре-еякулирал). И ето че идва най-плашещата част по мои смекти трябваше да съм в овулация в Събота или Неделя при положение че не ми закъснее по график трябва а ми дойде на 9-10ти....(миналия месец ми закъсня с 2-3 дена, защото тогава ми беше първия път), но знам ли... не съм робот всичко може да се обърка .... Моля ви дайте съвет... Знам, че най-добре би било да взема Ескапел, но не искам... нито искам бебе..

Супер фен Аватара на cyclops
    Според мен нямаш повод за притеснение. Не се паникьосвай. Не е свършвал в теб, сложили сте после пак презерватив.Дишай

Вероятността да си бременна е много малко не се плаши най-вероятно всичко е наред,но ако нещо те притеснява след няколко дни си направи един тест

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Не си мешай хормоните с Ескапел, не си бременна. И ползвайте по-малък размер презервативи да не се изхлузват
    I'm yours.

Как ги слагате тези презервативи бе хора?!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Недей да пиеш Ескапел,не си бременна.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Недей да пиеш Ескапел,не си бременна.
    + 1
    мхм...май и аз съм на същото мнение

Голям фен Аватара на chushkopek
    Шансът е прекалено малък, не пии Ескапел, спокойно.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Според мен , също няма място за притеснения.

Дишай.

Шансът да се забременее от тая течност, на практика, е малка.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bad__girl Виж мнението
    Как ги слагате тези презервативи бе хора?!
    малки са им пишките...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ехеееее, то ако ставаше толкова лесно ... Не си бременна, успокой се.

Така като почнете да се филмирате с тия закъснения.. ЗАКЪСНЕНИЕТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИЧИНЕНО ОТ СТРЕС! Като се връзваш толкова и се стряскаш естественно, че ще ти закъснее ма овцо ! http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%BD%D0%B8 Е тука чети и се образовай малко МАКЕТИТРЪН
    |DC -Wild#Cat!!♥

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от PainInTheAss Виж мнението
    Така като почнете да се филмирате с тия закъснения.. ЗАКЪСНЕНИЕТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИЧИНЕНО ОТ СТРЕС! Като се връзваш толкова и се стряскаш естественно, че ще ти закъснее ма овцо ! http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%BD%D0%B8 Е тука чети и се образовай малко МАКЕТИТРЪН
    ахахах
    нищо ти няма, моме.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от PainInTheAss Виж мнението

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    По-добре останал в теб презерватив, отколкото останал в теб сперматозоид!
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Можеш да си спокойна, както казаха вероятността е малка. Дори при пълно свършване по време на овулация рядко се забременява от първия път. С приятелката ми често сме правили секс без презерватив по време на овулация без да свъшвам в нея, и за 3 години до сега фал не е имало. Разбира се това не значи че няма вероятност, и ако двойката не е готова, за отговорността от евентуално бебе, по добре да не си пробва късмета. Просто не си струва да се панираш тъй като е много малко вероятно. Ако до две седмици не ти е дошло си направи тест, но не вярвам да има нещо.

П.П. Менструацията ти може да закъснее, от прекалено много тревоги и психическо напрежение.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    малки са им пишките...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си