Преди около година се запознах с едно момче по Фейсбук (аз съм на 18, той на 23). Отначало всичко почна на шега, но след това установихме,че имаме доста общи интереси и теми за разговор. Беше ми интересно да говоря с него (и все още ми е), но има един проблем... той живее на другия край на света
Разбрахме се да сме "заедно" известно време, да видим дали тази връзка от разстояние ще проработи, а възможно най-скоро да се видим. Както и да е по стечение на обстоятелствата, виждането ни се отлага постоянно, заради сериозни причини, но все пак е доста неприятно.
Виждам , че има чувства към мен както и аз към него. Постоянно си говорим по Скайп, пишем си непрастанно. Много пъти сме си говорили за това, че е трудно да сме разделени, но и двамата приемаме връзката на сериозно (поне така го чувствам), но хиляди пъти съм му казвала, ако има нужда от жена до себе си е свободен да прави каквото иска, стига да ми каже за това. Много пъти съм му казвала,че няма да се разсърдя защото е нормално и всеки си има нужди, но той продължава да ме убеждава, че не е имал никакъв физически контакт с жена откакто ме познава и че нещата които правим(макар и по Скайп) са достатъчни за него на този етап.Склонна съм да му вярвам..но все пак може би е твърде наивно от моя страна..Попринцип той има големи планове и изглежда честен в намеренията си към мен.
Въпросът ми към вас е: какво мислите, дали ме лъже, дали е спал с някого..защо не ми казва, след като напълно ще го разбера..?
Ще се радвам да чуя мнението ви, този въпрос ме измъчва отдавна.