- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вашите униформи
Направих темата за да споделите снимки или нещо друго свързано с вашата униформа (ако имате).Също дали е задължителна или само за празниците,дали я харесвате...
П.П-Не съм се ровила назад и съжалявам ако има друга такава тема.![]()
Моята униформа е само за празниците и лично на мен ми харесва,защото:
1-во-не я носим през цялото време,както някои други училища правят;
2-ро-не прилича на затворническо или погребално облекло(по мое мнение);
3-то-сакото и полата са хубави и според мен могат да се носят и в ежедневието,но не като комплект,а поотделно,защото когато са комплектирани(т.е. в комплект) напомнят за училище,което не ми харесва никак.
Снимка нямам,но при първа възможност ще я снимам.Състои се от сако,пола,бяла риза и обувки(наши ризи и обувки,не на училището),а мъжката-от сако,панталон,бяла риза и черни маратонки.А,има и значка с емблемата на училището ни.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Попринцип има риза и елече. Ризата е поносима,обаче елечето е с цвят на повръщано... До сега не съм виждала никой с елече,ризите някой ги носят,аз лично я носех само първата седмица,но иначе са задължителни ;д
Имаме униформи, задължителни са.
Или поне ризата и вратовръзката са задължителни. Черни дънки и панталони - също. Лично на мен си ми харесват, нямам никакви проблеми относно това, че трябва да я нося.
Нямаме.![]()
Имаме униформа, но не цяла, и е задължителна.
Риза+пуловер+вратовръзка/фишу
Дали я харесвам... Не е кой знае какво, но има и по-гадни![]()
ОДИН!!!
Имаме униформи, не ми харесват. Уж трябвало да ги носим на 15-ти септември и празниците.. аз моята не съм я обличала от 2 години.![]()
имаме,трябва да ги носим всеки ден и не са чак толкова лоши
имах цяла униформа, но не я носих изобщо. принципно имаха проблеми ама аз бях много голям и никой не ми казваше нищо
абе цялата работа с униформите е че училището и още някой печели пари
мене за какво мислите ме караха да купувам униформа 12ти клас втори срок когато ми оставаше месец докато завърша
ОДИН!!!
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...55612721_n.jpg
Тук съм с моята. На момчетата е някак си хем сивееща, хем синя. :дд Не я харесвам никак. МРАЗЯ розово. И да, задължителна е. Ако не беше, нямаше да я докосна дори. Имаме и тениски. Те са готини и даже си я нося и извън училище. Пуловерите са ужасни и за две години моя не е пипван. Смисъл никога не съм го обличала. Прибран си е.
Завиждам на тези който нямат униформиНие имаме униформа и трябва да носим 3 част от нея
всеки деен тя не е грозна но ти умръзва все едно и също. Но аз правя някви съчетания и става готино
![]()
Имаме униформи, задължителни. Гадни са, особено лятната - бъркат ни с контрольори от градския транспортзимната не е толкова лоша - бяла/розова риза, черен панталон и пуловер.
Мразя яНе я нося, както и 95% от училището, но май пак ще ни накарат. Имаше период, когато дворът приличаше на съблекалня - всеки нахлузва ризи и вратовръзки като луд
/от готини по-готини... Дилян, Давид, Росен, МАКЕЛОВ, Анито и Галя ;д и, ест, Динко Раднев, това светило в математическата нАука.../
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Имаме пълна униформа. И зимна, и лятна. И официална, и неофициална. Официалните ни ризи са много хубави. Но материята на ежедневните е отвратителна. Ще пусна снимка от 17-ти.
Аз бях за униформа, но нашата е отвратителна. Мерихме едно, а всъщност ни ушиха съвсем друго.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
сег тази година няма да имам униформа, защото съм в друго училище. ;д
иначе това бяха униформите в предишното ми даскало. -> http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...66486005_n.jpg
на мен много ми харесваха, за разлика от дригите ;д
и ги носехме само за празниците.![]()
Да , имаме униформа . Задължително се носи ризата + елека + значката . Аз си взех и панталон , пола , фишу и вратовръзка за всеки случайИначе има и сако , и шалче , но те не ми харесаха
И да , харесва ми униформата - винаги съм си мечтала да имаме , даже мисля цялата да я нося,а не само горната част
![]()