.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Зодия Стрелец

Ехо Има ли стрелци ? Какво мислите за зодия Стрелец?

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Мъжете стрелци са много готини хора, за жените нямам наблюдения.
    <3 d(ˆˆ)b

Супер фен Аватара на Incadeptus
    ЧЕ ТОВА Е НАЙ-ГОТИНАТА НАЙ-ХУБАВАТА ЗОДИЯ.Със стрелата всички мога да убия освен везните и кво беше там,ама пак си остава най-хубавата,през любимия ми месецццццц.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Готина зодия е. Винаги са ми допадали хората под зодия стрелец.

Добри и лоши черти
    Стрелецът е верен и предан приятел, добър слушател, благороден и романтичен, добър родител.

В същото време може да не направи разлика между грубост и прямота. Липсва му прагматичност, прекалено оптимистичен, няма реална оценка за възможностите си, разсеян.

Най-лош вариант: Любител на повърхностните игрички, хвърля се към проблемите с главата напред, но след като си строши главата, целият свят трябва да се върти около него, да го обгрижва и да му съчувства. Любовта е състезание, в което се втурва, но никога не стига до финала.

^ мислите ли, че има нещо вярно? който може да дава инфо

Голям фен Аватара на Elli *
    дам мисля, че е вярно
    п.с и а съм стрелец
    стрелците са много откровени, винаги казват истината

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    дам мисля, че е вярно
    п.с и а съм стрелец
    да бе да винаги казвали истината

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    Ако под "винаги казват истината" имаш предвид: казват си на всеки, каквото имат да си му казват - ок, но ако искаш да кажеш, че не лъжем е... и ти излъга току-що
    Според мой наблюдения (и аз съм стрелец, и най-добрият ми приятел от бебе е стрелец) стрелците са готови на всичко, за да постигнат каквото са си наумили, включително да излъжат... даже това го правят най-добре

Цитирай Първоначално написано от msdattt Виж мнението
    Ако под "винаги казват истината" имаш предвид: казват си на всеки, каквото имат да си му казват - ок, но ако искаш да кажеш, че не лъжем е... и ти излъга току-що
    Според мой наблюдения (и аз съм стрелец, и най-добрият ми приятел от бебе е стрелец) стрелците са готови на всичко, за да постигнат каквото са си наумили, включително да излъжат... даже това го правят най-добре
    така де имах предвид казват си какво мислят

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Асцедентът ми е стрелец ^^

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Асцедентът ми е стрелец ^^
    а аз съм хем зодия стрелец, хем асцендент стрелец ^^

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    аз съм с луна в стрелец.Радвате ме,оптимистично настроени сте

и аз съм си стрелец обожавам си зодията... непоправим оптимист съм... още съм си с детския акъл, но си се обичам. И да казваме какво мислим, понякога сме прекалено откровени. Понякога много говорим, но като цяло сме кротки душички

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Приятелят ми е стрелец и е супер готин човек.

Забавен, оптимист, откровен, честен. Мрази предателства, лъжи, изневери. Има огромно чувство за хумор, със здрав разум и стабилна психика. Готов е да направи всичко, дори и за врага си. Обича и държи на приятелите си. Истински е.

PS: Други наблюдения, за тази зодия, освен него - нямам .

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от msdattt Виж мнението
    Сообствените ми наблюдения потвърждават това *които са главно върху мен* :Д

Голям фен Аватара на Богиня
    Е, готини сме... кво?!
    По-големи оптимисти в зодиака няма. Свободолюбивци-също.
    Прями хора, откровени и по моему, лъжем най-добре и самоуверено от целия зодиак. /за дребни неща, разбира се / Дават ни като най-хумористичната зодия и барабар със Скорпиона сме най-добрите в леглото.
    Аз, лично, съм готова да направя добро и на враговете си. Не се стремя да съм обект на внимание, но общо взето все там се озовавам. Малко съм мързел и безотговорна, отлагам почти всички планове, което ме навежда на мисълта, че изпълнявам предимно спонтанните решения. Винаги закъснявам за среща, много рядко се озовавам първа.
    Не го правя умишлено, разбира се, просто така се случва. Харесам ли си някой, го имам рано или късно... НЕ харесвам к*рвенски истории /с извинение/ и леко поведение...
    Обожавам да пътувам! Мога да си стегна багажа за 5мин., дори и без багаж мога да тръгна, само и само на път да съм. Авантюристка. Имам алергия към скучните хора. Нервен състезател, но търпя... с граници, разбира се. Сговорлива съм и лесно се харесвам на хората. Без да сме разменили думи, 90% мога да преценя какъв човек стои срещу мен.
    Имам самочувствие и го показвам, НО пак в рамките на допустимото.
    Май съм и любовчийка, но пък относно мъжете съм много дръпната, което ги подлудява... май това ми харесва де.

Цитирай Първоначално написано от Богиня Виж мнението
    Е, готини сме... кво?!
    По-големи оптимисти в зодиака няма. Свободолюбивци-също.
    Прями хора, откровени и по моему, лъжем най-добре и самоуверено от целия зодиак. /за дребни неща, разбира се / Дават ни като най-хумористичната зодия и барабар със Скорпиона сме най-добрите в леглото.
    Аз, лично, съм готова да направя добро и на враговете си. Не се стремя да съм обект на внимание, но общо взето все там се озовавам. Малко съм мързел и безотговорна, отлагам почти всички планове, което ме навежда на мисълта, че изпълнявам предимно спонтанните решения. Винаги закъснявам за среща, много рядко се озовавам първа.
    Не го правя умишлено, разбира се, просто така се случва. Харесам ли си някой, го имам рано или късно... НЕ харесвам к*рвенски истории /с извинение/ и леко поведение...
    Обожавам да пътувам! Мога да си стегна багажа за 5мин., дори и без багаж мога да тръгна, само и само на път да съм. Авантюристка. Имам алергия към скучните хора. Нервен състезател, но търпя... с граници, разбира се. Сговорлива съм и лесно се харесвам на хората. Без да сме разменили думи, 90% мога да преценя какъв човек стои срещу мен.
    Имам самочувствие и го показвам, НО пак в рамките на допустимото.
    Май съм и любовчийка, но пък относно мъжете съм много дръпната, което ги подлудява... май това ми харесва де.
    vse edno opisvash men..

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Обичам да казвам на хората какво мисля без значение , дали ще прозвучи грубо или не.

Стрелец

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    И аз съм стрелец и това за лъженето го потвърждавам, много добре лъжем.

Цитирай Първоначално написано от OnlyGirl Виж мнението
    Мъжете стрелци са много готини хора, за жените нямам наблюдения.
    Определено, а за жените - там работата е на кантар, но да кажем, че ми допадат и те.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си