.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Цистит?!

Цистит?!

Ох, хора, много ме е страх... От една седмица насам пишкам повече от обикновено, записах си час при гинеколога ми, но той е чак за вторник. Уж ме успокоява, че не е нещо кой знае какво и цистита е често срещан и лесно се лекува, но все пак ме е много страх. Той предположи, че е от мръсната вода на морето, защото се върнах преди няколко дни, но все пак... И чувствам тежест долу, все едно ще ми идва, но има още 7 дни докато ми дойде и все си мисля за цистит. Една приятелка имаше и много я болеше и, главно, ме е страх от болката, а всички покрай мен ми казват, че нищо ми няма. Не ме боли за сега, което ме успокоява малко, но вторник ми се струва толкова далеч... Може би просто си го навивам на пръста това, но все пак, не искам да е нещо сериозно. Чак главата ме боли от мислене за това...
    Nothing to do, nothing to say... fade away...

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Докторчето ще те оправи, не се безпокои толкова.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    пий чай от мечо грозде за профилактика черен чай също върши работа

не знам дали е цистит може да са доста неща иди на лекар може и да не е цистит
    ОДИН!!!

Повече от фен Аватара на mkio
    Нямаш обикновените симптоми на цистита, възможно е да е някаква друга инфекция. Нека кръстът ти е на топло, чайовете, които darkPaladin изброи наистина помагат. Ако се пазиш повечко до вторник, не мисля, че нещата ще се влошат.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от mkio Виж мнението
    Нямаш обикновените симптоми на цистита, възможно е да е някаква друга инфекция. Нека кръстът ти е на топло, чайовете, които darkPaladin изброи наистина помагат. Ако се пазиш повечко до вторник, не мисля, че нещата ще се влошат.
    може и да не става дума за инфекция
    ОДИН!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си