- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво да правя? ;xx
Xаресвам едно момче - не отдавна сме в една и съща компанията, често го виждам за миг на улицата, но през ден се събираме компанията в една приятелка, така, че може да се каже, че се виждаме често. Той ще е 10 клас, a аз 7. Един ден (когато се събрахме) се прибрах рано, на другия приятелката ми, ми каза, че той е питал дали наистина съм го харесвала, а тя му отговорила с "да" и той после я е питала на колко съм, как се казвам. Тя му казалa, че съм колкотo нея, а всички са се изненадали (защото приличам на 16, a съм на 13), питал как се казвам и тя му отговори. Казали, че съм сладка, но малка (най-малките от компанията сме аз и две други момичета, другите са за 10 клас). Приятелите ми, ми викат, че има шанс да тръгнем, защото ме гледа когато се съберемe компанията и защото питал на колко съм и как се казвам. Много искам да тръгнемe и да му се мяркам пред очите. Чудя се какво да правя?
Пиши му, излезте двамата.
Виж как ще се развият нещата и дали имаш шанс.
Стига освен да приличаш на 16 да имаш зряло мислене, той не би трябвало да се чуди много. Излезте двамата, проследи той как се държи с теб. Има някакъв шанс![]()
Еми нищо не губиш,ако го заговориш другия път като излезете,да му поискаш скайп,фейсбук,може и телефон.В процеса на писане,ако вървят нещата,нищо не пречи и ти да го поканиш да излезете само двамата и така.Те нещата малко или много се усещат накъде вървят.Но имай предвид,че на неговата възраст е повече от вероятно да поиска и нещо повече от целувки и прегръдки,така че си направи предварително сметката и от тази гледна точка дали има смисъл да се захващаш с него...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Имаш шанс, но остави нещата да се развиват... прави добро впечатление, смис изглеждай добре (не казвам да си сложиш 100 тона грим и 40 см токчета), дръж се като 16-годишна, не само изглеждай на толкова ии би трябвало да се получи нещо ако наистина има интерес от негова страна)
Ми не знам дали съм песимист или реалист, но не мисля, че ще се получи...
Като искаш пробвай - нищо не губиш.
Моето мнение е, че 16-13 е кофти разлика във възрастта. Не ме разбирай погрешно, 3 години не са много, но ако си примерно на 17, а момчето на 20...
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Не я отчайвайте...пробвай, има шанс! Покани го да излезете само двамата и виж какво ще стане.
А за това, че ще иска нещо повече от прегръдки и целувки - ами не е сигурно, една приятелка на 14 ходи с 16 годишен и е девствена и не смята да го прави скоро, но са заедно въпреки това и са невероятна двойка!
Във вашият случай 3 години са си доста голяма разлика. Вие просто сте на различен акъл все още, независимо от това ти как изглеждаш.
И само да попитам как така сте от една компания , а той не ти знае името![]()