Наистина е много неприятно.. Но и най-отворените бабаиди си имат слабо място. Аз имах подобен проблем.. не е да ми е дърпал косата или нещо такова, но такива хапливи коментари ми е отправял.. Неведнъж съм го раздирала до кръв, но това не помогна.. Отвръщала съм му - млъква за малко и след 5 минути пак. Един ден по средата на тирадата го питах буквално "Какъв ти е проблема", но различното беше, че не го казах с тона, с който по принцип се казва този израз. Казах го по-скоро с тона *писна ми, не мога да издържам, не разбирам какво толкова съм ти направила, че да ми причиняваш всичко това* и познай - изглежда взе че се засегна. От тогава нещата започнаха да се подобряват, сега даже сме (добри) приятели. Та, мисълта ми е - пробвала си една тактика - не действа - тогава пробвай нещо друго. Например, както fenastz каза - попитай го защо прави всичко това. Може пък наистина да си извадила късмета да те харесва ;д И ако нищо друго не проработи, както каза Incadeptus, извикай баща си. Вярно е, като си наумят веднъж, все ще намерят за какво да ти се подиграват, освен ако не вземеш наистина да ги стреснеш. Така че.