.
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    можеш да се оплачеш на психоложката в училище, на класната, на родителите му. класната може да ти даде техния номер.
    не можеш да бъдеш унижавана,не си по-малко човек от другите.
    но на първо място самата ти бъди достоен човек, върви с достолепие, отнасяй се с уважение и любов към самата себе си. бъди решителна, че не заслужаваш такова отношение. това ще се усети от околните.
    а ако ти самата не се уважаваш, негативната ти самооценка ще е като магнит за хорските забележки и подигравки.
    да, права си. минала година момчетата от моя клас целеха всички момичета с хатриени топчетаи ни дразнеха. беше много гадно даже в час го правеха и учителите им правиха забележки но те пак продължаваха да целят та тогава ми кипна и взех че звъннах на майка си, а тя звънна на баща ми и той на класната, дълга и широка. следващото междучасие класната дойде и се скара на момчетата и ги заплаши, че ще се явят пред ученическия съвет и каза, че щом ни закачат може и да ни харесват та от тогава спряха. моя съвет е- отиди при психоложката, тя ще ти помогне. знам го от личен опит ако нещата не се оправят кажи на баща си, mimss9, той ще го стресне но преди това попитай момчето което те дразни какъв му е проблема може и да има някакъв напредък
    Последно редактирано от dqwol4eto ot raq : 09-01-2012 на 13:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си