.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Unhappy искам да умра

искам да умра!просто няма причина за да живея!със всеки изминал ден става все по-гадно и по-гадно !! не искам да живиея - за какво ми ее ! моля ви кажете ми лесен начин да се самоубия ама да не е болезнен

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    ти не си добре
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Всички начини са болезнени

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Това ми напомня за една моя любима тема в този форум от преди няколко години: :"Правили ли сте опит за самоубийство и ако е бил УСПЕШЕН,то как го направихте?" А коментарите бяха от сорта на "Не знаех,че в отвъдното има интернет"

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Я разкажи ни закфо искаш да умреш?

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Това ми напомня за една моя любима тема в този форум от преди няколко години: :"Правили ли сте опит за самоубийство и ако е бил УСПЕШЕН,то как го направихте?" А коментарите бяха от сорта на "Не знаех,че в отвъдното има интернет"

ООО, помня я. може би даже съм писала в нея с някой от старите акаунти

офф топик

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Хахххаах, недей после ще съжаляваш колко забавление си изпуснала =DD Пък живота е труден.. няма при всяко нещо, което ни се изпречи да се самоубиваме -.- Моля ви се стегнете се ://

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Обеси се,става най-бързо ...
    Сега сериозно - как може да дрънкаш такива простотии?На колко си?Не мислиш ли,че ти е малко рано да се отчайваш от живота?Каквито и проблеми да имаш съм сигурна,е можеш да ги разрешиш и без самоубийство..
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    И аз съм я чела..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    Хахххаах, недей после ще съжаляваш колко забавление си изпуснала =DD Пък живота е труден.. няма при всяко нещо, което ни се изпречи да се самоубиваме -.- Моля ви се стегнете се ://
    Как ще съжелява какво е изпуснала,като ще е умряла?!
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Голям фен Аватара на EternalDream
    Стягай се. Вземи един миг и си го направи хубав.

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    druzilla вярвам в задгробният живот =DD или каквото е там =DD

Супер фен
    Така.Разкажи ни какво те мъчи и какъв е проблема, защо си тръгнала да се самоубиваш.Така поне ще има на кой да споделиш.
    После седни и си помисли - сериозно ли искаш да причиниш това на близките си?На майка си и баща си, които са те отгледали с години, а ти искаш да се самоубиеш за секунди и да им причиниш тази болка и страдание, които ще носят през целия си живот!Знаеш ли колко трудно се гледа дете?Да не забравяме и близките ти, и приятелите ти, абе хората, които те обичат.
    Казваш, че няма за какво да живееш.Това са глупости.Разнообрази се с това-онова, направи нещо ново, запознай се с нови хора, постави си цели така да се каже, живей за мига!

Супер фен
    Също ако можеш си промени начина на мислене.
    Намери си нови приятели, хора, на които да споделяш какво те мъчи.
    Ти си едно дете, стягай се! А ако искаш да поговориш с някой, ми пиши, ще ти дам скайп да ми споделиш.

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Обеси се,става най-бързо ...

И аз съм я чела..
    абе, бесенето и давенето са мега гадните начини да умряш. и не са особено бързи методи... :Д

Мега фен Аватара на Зайче..
    омг, момиче (предполагам, че си момиче), живота е пред теб, за къде си тръгнала да умираш? научи се да виждаш и хубавите неща в живота, не само лошите(:
    и бтв на колко точно си ?
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ей момиче, сподели какво ти е! Бихме могли да ти помогнем!

Голям фен Аватара на EternalDream
    Може би наистина ако споделиш ще ти олекне малко.

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    абе, бесенето и давенето са мега гадните начини да умряш. и не са особено бързи методи... :Д
    Е жалко,сега трябва да си мисля друг метод за самоубийтство..

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Гарантирам ти,че другият е доста по-хубав от този,но пък за сажаление няма безболезнени начини,но най-безболезнения е куршум между очите(голям калибър)

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Сложи си въже около врата над голяма пропаст с вода долу, за да се удавиш ако паднеш. Глътни куп хапчета, подпали се, скочи в пропастта и в същото време се гръмни с пистолет. В най-лошия случай куршумът ще скъса въжето, ще паднеш във водата, която ще изгаси огъня и ще те накара да повърнеш хапчетата и ще изпаднеш в безсъзнание, което няма да ти позволи да се удавиш.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Сложи си въже около врата над голяма пропаст с вода долу, за да се удавиш ако паднеш. Глътни куп хапчета, подпали се, скочи в пропастта и в същото време се гръмни с пистолет. В най-лошия случай куршумът ще скъса въжето, ще паднеш във водата, която ще изгаси огъня и ще те накара да повърнеш хапчетата и ще изпаднеш в безсъзнание, което няма да ти позволи да се удавиш.
    Уби ме направо
    Сега сериозно - не се бъзикай с момичето...

Аз ли се бъзикам? Вие се бъзикате! Момичето иска да се самоубие, а вие и се подигравате!!!

Пич браво

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    Уби ме направо
    Сега сериозно - не се бъзикай с момичето...
    Е кво ние и помагаме

А между другото бесенето и давенето не са най-гадните начини да умреш. Най-гадният начин и също така най-болезненият (доказано) е да се подпалиш жив. (Знам от личен опит!)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си