- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- искам да умра
искам да умра!просто няма причина за да живея!със всеки изминал ден става все по-гадно и по-гадно !! не искам да живиея - за какво ми ее ! моля ви кажете ми лесен начин да се самоубия ама да не е болезнен
Това ми напомня за една моя любима тема в този форум от преди няколко години: :"Правили ли сте опит за самоубийство и ако е бил УСПЕШЕН,то как го направихте?"А коментарите бяха от сорта на "Не знаех,че в отвъдното има интернет"
![]()
Хахххаах, недей после ще съжаляваш колко забавление си изпуснала =DD Пък живота е труден.. няма при всяко нещо, което ни се изпречи да се самоубиваме -.- Моля ви се стегнете се ://
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
druzilla вярвам в задгробният живот =DD или каквото е там =DD
Така.Разкажи ни какво те мъчи и какъв е проблема, защо си тръгнала да се самоубиваш.Така поне ще има на кой да споделиш.
После седни и си помисли - сериозно ли искаш да причиниш това на близките си?На майка си и баща си, които са те отгледали с години, а ти искаш да се самоубиеш за секунди и да им причиниш тази болка и страдание, които ще носят през целия си живот!Знаеш ли колко трудно се гледа дете?Да не забравяме и близките ти, и приятелите ти, абе хората, които те обичат.
Казваш, че няма за какво да живееш.Това са глупости.Разнообрази се с това-онова, направи нещо ново, запознай се с нови хора, постави си цели така да се каже, живей за мига!
Също ако можеш си промени начина на мислене.
Намери си нови приятели, хора, на които да споделяш какво те мъчи.
Ти си едно дете, стягай се! А ако искаш да поговориш с някой, ми пиши, ще ти дам скайп да ми споделиш.
омг, момиче (предполагам, че си момиче), живота е пред теб, за къде си тръгнала да умираш? научи се да виждаш и хубавите неща в живота, не само лошите(:
и бтв на колко точно си ?
http://ask.fm/iwwkaa
Ей момиче, сподели какво ти е! Бихме могли да ти помогнем!
Гарантирам ти,че другият е доста по-хубав от този,но пък за сажаление няма безболезнени начини,но най-безболезнения е куршум между очите(голям калибър)
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Сложи си въже около врата над голяма пропаст с вода долу, за да се удавиш ако паднеш. Глътни куп хапчета, подпали се, скочи в пропастта и в същото време се гръмни с пистолет. В най-лошия случай куршумът ще скъса въжето, ще паднеш във водата, която ще изгаси огъня и ще те накара да повърнеш хапчетата и ще изпаднеш в безсъзнание, което няма да ти позволи да се удавиш.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Аз ли се бъзикам? Вие се бъзикате! Момичето иска да се самоубие, а вие и се подигравате!!!
Пич браво
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
А между другото бесенето и давенето не са най-гадните начини да умреш. Най-гадният начин и също така най-болезненият (доказано) е да се подпалиш жив. (Знам от личен опит!)