.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Lana Del Rey

Talking Lana Del Rey

Sujalqvam che ne pisha na kirilica , no sum na laptopa na baba mi kudeto nqma kirilica nqdqvam se da me izvinite .
    Taa vuprosa mi e kakvo e mnenieto vi za Lana Del Rey .. haresvate li qq.. ako da kakvo ? ako ne .. zashto ?koq e lubimata vi neina pesen .. i kato cqlo kakvo mislite za neq ?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Грешен раздел.

Иначе да,харесват ми песните и.

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Има добри парчета ... не е мой стил певица , но има песни които си ги бива
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Една от любимите ми е Blue jeans. -униклана песен.Моята муза е Лана

Мега фен Аватара на Dagichka
    принципно не слушам подобен тип певици, изнервят ме такива гласове някак си.. но blue jeans ми допада

Обожавам Лана. Смятам, че певици като нея са рядко срещани в нашето време. Все едно е дошла от друго десетилетие. Има хубава глас и интересни песни. На фона на масовката изпълняваща горе долу еднаква музика, тя се различава. Dark Paradise, Without You... все прекрасни балади!

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Обожавам я!
    Много ми допада меланхоличното й звучене и ретро визията...Случайно попаднах на Born To Die,но първоначално не ми допадна.След известно време песента ми хареса и реших да чуя други нейни песни.Попаднах на Blue Jeans,Video Games,Carmen и останах очарован!Абонирах се за канала й и така...Излезна и National Anthem,която се превърна в нещо като летен хит за мен и Summertime Sadness,която напоследък доста слушам.Реших,че е крайно време да изтегля албума и да го прослушам.Ами какво да ти кажа - Radio,Million Dollar Man,Off to the Races,Dark Paradise,Without You веднага ги сложих на desktop-а и Nokia-та!През 2012 година най-много съм слушал Lana...
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Страхотна е ! Отскоро я слушам ( слушам силно казано ) , но много ми харесват няколко нейни песни Има уникален глас и наистина е добра .. просто не е много популярна :/ Аз харесвам :
    Summertime sadness ; Blue Jeans ; Born to die ..

Харесвам и нея и музиката и, но според мен музиката и не е за всеки. =)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си