Няма да навлизам в подробности, но в продължение на 5 години живях в 5 различни къщи. Първата година бях сама и пътувах, за да се видя с приятеля ми, останалите 4 живяхме заедно. Така се случи, че сега пак ще живеем разделени за 2 години. Имаме възможност да се виждаме, но рядко. Въпроса ми е за новият дом.
Реших да се изнеса в София. Намерих си работа за 600лв., но изобщо не знам това дали е достатъчно. Говорих с познати, ама всеки ми казва различни неща. Не съм си търсила квартира, предполагам ще търся някое момиче за съквартирантка. Не искам да съм в някоя гарсониера, до сега живях на 110кв., а сега да се забия в пещера - ще откача. Как вървят и квартирите? Според кварталите най-вероятно, ама нещо по-общо? Искам обзаведена, щото общите мебели ги затворихме на склад, няма да мъкна нищо, най-много да си взема ютията, хах.
Абе давайте съвети колко скъпо е в София, една сметка ако някой ми дръпне ще съм благодарна.

п.п. Не пуша, така че тея разходи ги зачеркваме. Не ползвам телефон - така че и това не влиза в сметките. Всичко останало - отметка.

п.п.2 Колко струват картите за градски транспорт и за кои превозни средства важи или за всяко трябва да си купувам отделно - метро, тролей, автобус и т.н.?