Една грешка която вече една година не мога да си простя....
Здравейте душичкииииииииии. Аз съм Таня на 20 години. Няма значение от къде сам, искам да ви разкажа моята история.
Един летен ден, излязох с две мои приятелки на разходка към парка. Седнахме на една пейка и се заговорихме, не след дълго минаха две момчета, от което едното много ме гледаше. Седнаха на съседната пейка, и си говореха нещо. След 5-10 минутки едно от момчетата дойде и заговори мен, и ми каза, че приятеля му много ме харесал но го е било срам да се запознае с мен. Аз станах и отидох да се запозная с него. Запознахме се (казваше се Михаил) и в този момент стана нещо, просто погледнах го в очите и видях едно невинно момче, в което се влюбих. Говорихме си малко, по точно аз говорех повечето време и накрая той ми поиска скайп-а, тогава в България не бяхме чували за фейсбук. Разменихме си скайповете и на вечерта той ме намери. Беше забавен, писахме си цяла вечер, и така около 1 месец почти всяка вечер си писахме и накрая ме попита дали искам да изляза с него. Аз естествено приех, излязохме и той се държеше много мило, говореше някакво тихичко и срамежливо. Прекарахме си много добре. Така излизахме на няколко пъти и той се престраши да ми предложи. Аз се съгласих! В началото бяхме неразделни, ако можехме и до магазина щяхме да ходим заедно. Един ден се скарахме, и аз не му отговарях на sms-те, в скайп, не му вдигах телефона. Казах му да ми даде малко време, да си помисля. Така стоях си аз в нас, не излизах много, и той не излизаше, постоянно го гледах, че е в скайп. И така един ден една приятелка ми предложи да отидем на нощен клуб (нещо като дискотека) с някакви момчета. Аз исках малко да си разсѐя главата и се съгласих. Запознах се с тези момчета, бяха готини, почерпиха ни, пийнах си доста хич да не е. Бяхме се снимали много, искахме да се изтъкнем пред другите, че сме излизали с готини момчета, и аз си сложих една снимка от нощния клуб с едно от момчетата в скайп профила. Михаил я видя и веднага ми писа, кое е това момче. Аз му разказах, и се държах грубо с него, и той ми каза, че ако продължавам така щял съм да го загубя. А аз много добре помня какво му отговорих, "слабо ме интересува дали ще те загубя". Просто си мислех, че не ми пука дали ще скъсам с Михаил, нали повечето време излизах с приятелката ми и тез момчета. Михаил ми беше излязъл от главата. Едно от момчетата, ме е харесало и една вечер бяхме излезли на разходка и той ми предложи. Аз се съгласих и още на другия ден скъсах с Михаил. Той го прие много лошо, видях как му се насълзиха очите, обърнах се и си тръгнах. Така уж бях щастлива с това новото момче, чувах от приятелки, че Михаил не излизал никъде, бил го приел много лошо и такива разни работи, но не ми пукаше особено. След около седмица, една приятелка е видяла, новият ми приятел да се целува в някакво кафе с някакво момиче. Аз първоначално не и повярвах, но като ми дойде СМС който гласи "Късаме, довиждане!" и направо останах на място. Ебахти студенокръвното копеле. Остави ме като някой парцал заради друга. Стана ми много кофти, и като останах сама, почнах да се сещам за хубавите моменти с Михаил. Как ми галеше косата, как ме целуваше нежно, как ми говореше тихо и срамежливо. Всичко ми липсваше, липсваше ми да бъда ОБИЧАНА истински, както ме обичаше Михаил. Но беше твърде късно, защото явно накрая ме е преодолял и беше с едно друго момиче. Колко много и завиждах, че е намерила такова добро момче, толкова много съжалявах, че го оставих заради някакво друго момче което не ме цени и обича. Може би няма да ми повярвате но аз все още си мисля, за него макар, че са минали година и половина, аз все още го ОБИЧАМ и все още ми липсва ужасно много. Затова момичета и момчета не правете моята грешка, ако сте намерили половинката на живота си, не я губете по такъв смешен начин както аз загубих моята половинка. Все още съжалявам, все още посред нощите плача и си мисля за него. Исках да споделя тази история с вас защото не искам да направите същата грешка като мен, защото ще съжалявате много СИГУРНА съм! Мишо ОБИЧАМ те много и винаги ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ! <3 МНОГО СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ТЕ НАРАНИХ ПО ТАКЪВ НАЧИН, КАК МОЖАХ ДА ТЕ ЗАГУБЯ КАКККККККККК ;(
Последно редактирано от tanitooooooo91 : 09-01-2012 на 01:06