Здравейте,
от няколко дни се замислям с какво да продължа образованието си, 10ти клас съм и вярно, че имам още доста време да мисля, но предпочитам от сега да обмисля вариантите, за да имам време да се подготвя за изпитите. И всъщност добре, че започнах от сега да проучвам нещата, защото се оказа, че е много трудно да направя избор. И така де, обичам да рисувам (анимация), харесва ми и уеб дизайна. Но.. проблема е, че моята детска мечта да стана аниматор няма никаква реализация, все пак да не се лъжем, трябва да изкарваме пари! Та ето тук е големият въпрос, мислих много дали да не е архитектура, обаче съм гола вода в математиката, чудя се възможно ли е да науча всичко за 3 години? Мислех и за право, защото имам роднини адвокати и ще ми бъде в пъти по-лесно, но нямам никакъв интерес към историята и българския. Обмислях варианта и за ветеринарна медецина, но за това много бързо ме разубедиха.
Охх, наистина не знам по кой път да тръгна, ще ми се архитектурата, но пустата математика?!
И въпреки всичко на сърце ми е анимацията от както се помня на въпроса "каква искаш да станеш като пораснеш" отговарях "аниматор", а и не само .. обичам да рисувам точно това, яд ме е, че в България няма никаква реализация в тази област.