- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- А ти какъв цвят ядете през уикенда?
Аз вилица.
Когато ползвам овца, гледам да не е утре.
искам и аз да ям гъби и да си отрежа ухото с надеждата да предотвратя втората световна
Аре си одиме! НА СЕЛО!
когато гледам часовника, се сещам, че манджата е синя![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не не. Когато погледна през вратата, по някой път виждам витамин Ц.
А ти колко пъти си на музика?
Колко си напръскам.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Винаги през кабелите минават спагети.
както и зад дивана асфалт мекици![]()
когато едно лайно е красиво, но все пак лайно, шансът някой да го изяде се равнява на този лайното да погълне своето собствено аз чрез мисловните тунели на своята съдба. така то ще е заситило нуждата си за себеконсумация, както копрофагът ще засити своя глад за така обичаните кафяви консистенции.![]()
И кво бе ?
Тя и леля ми е коза, ама като не пуши, защо ѝ е хладилник ?
![]()
на ти на вас лично творчество от мен. Гълъбите пасат домати![]()
утре отидохме да берем эайци в морето с един човек който си намерих пред блока в който не живея
А на мене ни изгасна совалката за бенДзин баш посредата на джунглата... Хубаво, че се намирах на някаква магистрала в близост до Ню Йорк, а в същото време далече от Грузия, та дойде един австралиец (той беше чех по народност де, но баща му е имал някакви педало-германски наклонности) и ми зареди за 5 леа...
Та така... кофти тръпка си беше ;\
летях до финландия - там беше жега неэемна - минус 30 градуса
аварирахме във финландия эащото слънчето раэтопи крилата ни и паднахме в една черна дупка където живееха бели негри които си отглеждаха двукраки говорещи крави на каишка които ми помогнаха да иэлеэем от дупката и така се эапоэнах с паранормалното пиле с което няма да се женим преэ септември
Мда... тези двукраките крави ние ги обучавам да говорят. Давам им домати![]()
Ми аз хойх си берем тухли, че мазилката падна от на кифлата лицето и тряаше да й оправям тръбите нещо че се бяха сплули и като й ръждясах един зад врата да гледаш как почна да яде болтчета и да замезва с компот от очни ябълки.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\