.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Несигурна съм

Здравейте! На 15 години съм и мога да кажа, че доста момчета ми обръщат внимание, но досега съм нямала гадже. Винаги след като си пиша с момче и той поиска да излезем , започвам да се притеснявам и си казвам, че не го харесвам и им отказвам Не знам според вас малка ли съм за гадже и нормално ли е винаги да се страхувам, че ако излезем заедно няма да намерим общи приказки и нищо няма да се получи ?

Не си малка ( на тази възраст е нормалнода си имаш гадже), но всичко зависи от човека. Нормално е и да се притесняваш ако ще излизаш с момче !

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Колко пъти ще пускаш темата?

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    къде отидоха коментарите от темата о.О бях писала в тази....
    ще кажа само,че ако продължаваш така,нЕма да дадеш път на истинската любов,верно де не може с всеки срещнат да станеш гадже

ааа значи темата е пусната вече, явно не са й харесали отговорите :3

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Преодолей този страх и излез просто с тях. Без да си изграждаш някаква представа относно това какво ще се случи, просто излез и се запознай с един човек. Иначе няма как да стане - хем да искаш гадже, хем да не правиш нищо по въпроса. Не си малка, просто явно все още не си достатъчно зряла и готова за връзки.

Дай им шанс. Тоест.. на когото искаш ?! Щом са доста, явно има такива, които не мислят само за секса,а може да те харесват като човек, като компания ! Премахни това притеснение от теб, а това ще стане когато се престрашиш да излезеш и просто да се забавляваш : )

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Защо не пробваш да дадеш шанс на някого? Такъв, когото може да те накара да се отпуснеш.
    Не го мисли толкова, стига да ти е приятен човека ще намираш и теми за разговор, и ще ти е приятна компания, и няма да има нужда да се убеждаваш всеки път, че не го харесваш.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не си малка,за да си имаш приятел и разбира се,че когато излезеш за 1-ви път с някое момче,ще се притесняваш,особено ако го харесваш,но и това ще отмине.Бих казала,че притеснението е само в началото,докато не намерите обща приказка

Голям фен Аватара на shaunaa
    Може още да не си готова за това. Още се мислиш за дете и за това, има една подобна тема в този раздел може да я видиш !
    Вярвай в мечтите си !

"Винаги след като си пиша с момче и той поиска да излезем , започвам да се притеснявам и си казвам, че не го харесвам " Въпроса е харесваш ли го ?

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Как разбираш,че не ги харесваш като не си ги срещала?Нали трябва да се видите за да разбереш дали се харесвате
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Може би не се чувстваш готова ,за да се обвържеш.Малка си ,но всеки се чувства готов за връзка по различно време.Трябва наистина да харесаш някого,тогава ще го усетиш.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Е, вие само ще излезете - това не означава, че задължително трябва да тръгнете
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Явно се притесняваш,че като харесваш някой ще оплескаш нещата,ще си глътнеш езика и т.н.Колкото и странен и налудничав да ти звучи съветът ми,излез на първо време с момче,което не харесваш кой знае колко,просто ти е симпатично да речем,но дотам.Така ще преодолееш фобията си,защото като нещо не ти е толкова важно,се справяш с него даже и по-добре.Така ще превъзмогнеш притеснението и ще видиш,че няма нищо страшно от срещата с момче.И като добиеш кураж,това би ти помогнало при една среща с момче,с което наистина искаш нещо да се получи.Но това не означава,че трябва да лъжеш другото момче,излез с него няколко пъти и ако нищо не ти трепне(защото и това не е изключено),тогава прекрати контакти с него.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Отпусни се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си