- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една грешка която вече една година не мога да си простя....
Здравейте душичкииииииииии. Аз съм Таня на 20 години. Няма значение от къде сам, искам да ви разкажа моята история.
Един летен ден, излязох с две мои приятелки на разходка към парка. Седнахме на една пейка и се заговорихме, не след дълго минаха две момчета, от което едното много ме гледаше. Седнаха на съседната пейка, и си говореха нещо. След 5-10 минутки едно от момчетата дойде и заговори мен, и ми каза, че приятеля му много ме харесал но го е било срам да се запознае с мен. Аз станах и отидох да се запозная с него. Запознахме се (казваше се Михаил) и в този момент стана нещо, просто погледнах го в очите и видях едно невинно момче, в което се влюбих. Говорихме си малко, по точно аз говорех повечето време и накрая той ми поиска скайп-а, тогава в България не бяхме чували за фейсбук. Разменихме си скайповете и на вечерта той ме намери. Беше забавен, писахме си цяла вечер, и така около 1 месец почти всяка вечер си писахме и накрая ме попита дали искам да изляза с него. Аз естествено приех, излязохме и той се държеше много мило, говореше някакво тихичко и срамежливо. Прекарахме си много добре. Така излизахме на няколко пъти и той се престраши да ми предложи. Аз се съгласих! В началото бяхме неразделни, ако можехме и до магазина щяхме да ходим заедно. Един ден се скарахме, и аз не му отговарях на sms-те, в скайп, не му вдигах телефона. Казах му да ми даде малко време, да си помисля. Така стоях си аз в нас, не излизах много, и той не излизаше, постоянно го гледах, че е в скайп. И така един ден една приятелка ми предложи да отидем на нощен клуб (нещо като дискотека) с някакви момчета. Аз исках малко да си разсѐя главата и се съгласих. Запознах се с тези момчета, бяха готини, почерпиха ни, пийнах си доста хич да не е. Бяхме се снимали много, искахме да се изтъкнем пред другите, че сме излизали с готини момчета, и аз си сложих една снимка от нощния клуб с едно от момчетата в скайп профила. Михаил я видя и веднага ми писа, кое е това момче. Аз му разказах, и се държах грубо с него, и той ми каза, че ако продължавам така щял съм да го загубя. А аз много добре помня какво му отговорих, "слабо ме интересува дали ще те загубя". Просто си мислех, че не ми пука дали ще скъсам с Михаил, нали повечето време излизах с приятелката ми и тез момчета. Михаил ми беше излязъл от главата. Едно от момчетата, ме е харесало и една вечер бяхме излезли на разходка и той ми предложи. Аз се съгласих и още на другия ден скъсах с Михаил. Той го прие много лошо, видях как му се насълзиха очите, обърнах се и си тръгнах. Така уж бях щастлива с това новото момче, чувах от приятелки, че Михаил не излизал никъде, бил го приел много лошо и такива разни работи, но не ми пукаше особено. След около седмица, една приятелка е видяла, новият ми приятел да се целува в някакво кафе с някакво момиче. Аз първоначално не и повярвах, но като ми дойде СМС който гласи "Късаме, довиждане!" и направо останах на място. Ебахти студенокръвното копеле. Остави ме като някой парцал заради друга. Стана ми много кофти, и като останах сама, почнах да се сещам за хубавите моменти с Михаил. Как ми галеше косата, как ме целуваше нежно, как ми говореше тихо и срамежливо. Всичко ми липсваше, липсваше ми да бъда ОБИЧАНА истински, както ме обичаше Михаил. Но беше твърде късно, защото явно накрая ме е преодолял и беше с едно друго момиче. Колко много и завиждах, че е намерила такова добро момче, толкова много съжалявах, че го оставих заради някакво друго момче което не ме цени и обича. Може би няма да ми повярвате но аз все още си мисля, за него макар, че са минали година и половина, аз все още го ОБИЧАМ и все още ми липсва ужасно много. Затова момичета и момчета не правете моята грешка, ако сте намерили половинката на живота си, не я губете по такъв смешен начин както аз загубих моята половинка.Все още съжалявам, все още посред нощите плача и си мисля за него. Исках да споделя тази история с вас защото не искам да направите същата грешка като мен, защото ще съжалявате много СИГУРНА съм! Мишо ОБИЧАМ те много и винаги ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ!
<3 МНОГО СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ТЕ НАРАНИХ ПО ТАКЪВ НАЧИН, КАК МОЖАХ ДА ТЕ ЗАГУБЯ КАКККККККККК ;(
Последно редактирано от tanitooooooo91 : 09-01-2012 на 01:06
Така е като избереш временото щастие пред нещо 24 пъти по-добро.
Не знам какво да ти кажа гадно се е получило ама не е края на света има времепък и си на 20 все още така че откъде знаеш утре кой ще те заговори или ти кой ще заговориш.Good luck
Мн интересна история,при мен стана нещо такова...ще ти пиша на лично
Мда, глупаво си постъпила, но е време и ти да го преживееш. Не драматизирай толкова нещата, станалото станало. Няма връщане назад. И все, пак това да ти е за урок.
Излизай и се запознавай с нови момчета. И ги опознавай добре, преди да тръгнеш с тях, за да не става като предния път.
Казваш, че го обичаш и ти липсва, но чак сега ли усети липсата му? Когато си го зарязала така гадно, не го обичаше нали?! Когато беше с другото момче, също не ти липсваше нали?! Чак сега ли го заобича? Хмм...струва ми се доста странно, според мен просто си осъзнала грешката си и ти липсва неговата любов и това, което ти е давал.http://www.youtube.com/watch?v=8g-Qs...feature=g-vrec >> малко ми напомня на тази песен...
Не се затваряй в себе си, ИЗЛИЗАЙ, и си прости най-сетне, всички правим грешки, важното е да се учим от тях![]()
Ами общо взето каквото повикало такова се обадило. Ти го наричаш "студенокръвно копеле" за това, че е скъсал с теб за друга, а не направи ли и ти същото, когато скъса с Михаил за този другият?
Сгрешила си и сега не можеш нищо да направиш освен да си намериш някакво занимание да те развлича. И Михаил не е единственото свястно момче на света, ако спреш да мислиш само за него и се огледаш малко ще видиш още колко Михаиловци има![]()
Много ми стана тъжно, защото и аз горе-долу изживявам същото което си написала ти, но в моя случай аз съм виновен и ужасно много съжалявам за постъпката си. НО! Не можем да върнем времето, така че колкото и да е трудно само напред.
сигурен съм че всички на нашата възраст са го изживяли.
Последно редактирано от GeGaSa : 09-01-2012 на 03:14
Не го обичаш, просто ти липсва това, че ТОЙ ТЕ Е ОБИЧАЛ. Ако го обичаше нямаше да тръгнеш с някакъв тип, с който си се запознала в нощен клуб предната вечер. Момчето много тъпо те е зарязало с смс, но какво да ти кажа: Easy come, easy go! Поне не те е разигравало, явно не си вярвала на приятелката си и е имал тази възможност.
П.С.: Следващото си гадже не го хващай от нощен клуб
Историята ти е трогателна. Не прави пак тази грешка. Явно Михаил наистина си струва.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Постъпили са с теб, както ти си постъпила с него. И както каза Violenza, не го обичаш. Ако го обичаше нямаше да го оставиш. Просто сега ти е тъпо че си капо.
Бившия ти заслужава да е щастлив, така че се радвай за него.
И аз имах подобна история преди доста време. Всеки прави такива... недообмислени неща. Но така е и трябвало да стане. Вече ще знаеш да цениш това, което имаш.
nigga stole my bike
Няма смисъл да ти казвам клишета от сорта на "изпуснала си влака","най-много цениш нещо,след като го изгубиш" и подобни неща,неща които са ти пределно ясни и до болка познати.
Просто не се намесвай.Изгубила си правото да си част от живота на момчето.Щом е успял да те преживее...заслужава да е щастлив.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Ми не не мисля, че всеки, който посещава такъв тип заведения търси забивки, ако сте останали с такова впечатление. Всеки може да ходи и да се забавлява, да разпуска - това не значи, че е несериозен и иска само едното "нещо"(все пак и аз ходя, без да търся каквото и да било). Но грешката според мен е, че още на следващото си виждане са тръгнали, т.е. направо го е "награбила", без да го опознае. ОК - запознавате се, симпатизирате си един на друг, но първо трябва да има някакъв период на опознаване, а не направо да тръгвате.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 09-01-2012 на 10:47
Постъпили са с теб, както ти си постъпила с Михаил
Уж сте били щастливи с Михаил а-у, ама го заразя заради едно момче, с което не се познавате кой-знае-колко
На 20 години си, а пък виж какви ги вършиш
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Доста умно намерила си свястно момче и си го оставила заради някакъв ''готин'' от клуба.Едва ли си го обичала за да направиш това.![]()
А гадно ли ти е сега !? Тъпа курва !
Значи пича е студенокръвен като те е зарязал заради друга, а ти си топлокръвна като си зарязала момчето, което му пука за теб заради някъв дето си е гледал кефа. Каквото повикало, такова се обадило !