.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Според мен трябва да носиш подслушвателно устройство,за да се застраховаш !
    И аз това мисля да я запиша на тела и да става квото ши стаа

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    so true

+през следващата учебна година влизай в часовете по български език, моля те /авторът/
    Нямаме български език в нашето дскл

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ronaldinio337 Виж мнението
    А и да не забравим ЦИТИРАМ , без теб не мога да живея, след теб няма да има никои друг, ще се самоубия ако ме оставиш. и ако го направя и тя се .... абе става една неми говори
    Тя на 14 години не знае кво иска,не можела да живее без теб.Естествено,че ще има и друг след теб и то не само един..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на Incadeptus
    ако наскоро си навършил 17 изчукай я едно хубаво

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ronaldinio337 Виж мнението
    Такамм аз съм на 17 тя е на 14 става въпрос, ако го направя с нея да каже че съм я изнасилил.Ако я запиша по телефона и я питак какво иска да прави с мен и тя каже секс и я питам защо и тя обикновенно ми отговаря защото те обичам. ? Някои да даде идея какво да правя нямам намерение да го направя и да ме обвини и да стоя в затвора. Ако можете помогнете
    Баце недей го прави.няма как да се спасиш ако тая каже че си я изнасилил дори да запишеш че е съгласила и т.н тя няма право на избор тя е непълнолетна! все още е под както се вика закрилата на държавата тоест....абе дълго е ся няма ти чета закони параграфи а-у недей!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Тя на 14 години не знае кво иска,не можела да живее без теб.Естествено,че ще има и друг след теб и то не само един..
    Е то УЖ естествено ама не ви знам жените що сте толкоз луди как аиде тя е имала 8 приятела ама то едни приятели по 1 седмица :х и намерила ме уникален съм бил наи хубавия така нататак. ама да се самоубива заради мен това вече направо като го чуя да ми го каже и ми идва :@;@=П@п @Ш@:Л да изпочупя всичко пред мен да ми говори такива простотии. ама щом го казва на дали ще ме лъже.

Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Баце недей го прави.няма как да се спасиш ако тая каже че си я изнасилил дори да запишеш че е съгласила и т.н тя няма право на избор тя е непълнолетна! все още е под както се вика закрилата на държавата тоест....абе дълго е ся няма ти чета закони параграфи а-у недей!!!!!!!!!!!!!!!!!
    бАЦЕЕЕИИ бацеее УЖ ще имам в тела че е казала че иска да го прави с мен абе тоя свят вече какво да очакваш.. как 13 годишна 3-ки ще прави с 20 годишни абе в тоя форум има такива извратеняци/чки. Няма на баща ми приятелката е прокурорка ще я поразпитам и нея да видим шо ке каже ? мерси направо се накефих как ми отговори и ме зарадва (у)

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    ако наскоро си навършил 17 изчукай я едно хубаво
    хехе ами след това АКО я оставя и направи гаф през 10-тия етаж аа чукането и на топло и там .. :Д:Д: :х

Troll or very stupid и дори не е забавно.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Голям фен Аватара на EternalDream
    И двамата сте непълнолетни, няма право

Мега фен
    тя няма право на избор тя е непълнолетна! все още е под както се вика закрилата на държавата тоест....абе дълго е ся няма ти чета закони параграфи а-у недей!!!!!!!!!!!!!!!!!
    O, Rly я прочети ми моля ?

Раздел VIII.
    Разврат

[Препратки от статии] [Препратки от практики] [Препратки от процедури] [Бележки]
    Чл. 149. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 89 от 1986 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода от една до шест години.
    (2) (Изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г., доп. - ДВ, бр. 27 от 2009 г.) Когато блудството е извършено чрез употреба на сила или заплашване, чрез използуване на безпомощното състояние на пострадалия или чрез привеждането му в такова състояние или чрез използване на положение на зависимост или надзор, наказанието е лишаване от свобода от две до осем години.
    (3) (Изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Когато деянието по предходните алинеи е извършено повторно, наказанието е лишаване от свобода от три до десет години.
    (4) (Нова - ДВ, бр. 107 от 1996 г.) За блудство наказанието е лишаване от свобода от три до петнадесет години:
    1. ако е извършено от две или повече лица.
    2. (отм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.)
    3. (отм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.)
    4. (отм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.)
    (5) (Нова - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) За блудство наказанието е лишаване от свобода от пет до двадесет години:
    1. ако е блудствано с две или повече малолетни лица;
    2. ако е причинена тежка телесна повреда или е последвал опит за самоубийство;
    3. ако представлява опасен рецидив;
    4. (нова - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) ако представлява особено тежък случай.

л. 150. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 89 от 1986 г., изм. - ДВ, бр. 107 от 1996 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г., предишен текст на чл. 150, изм. и доп. - ДВ, бр. 27 от 2009 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст, чрез употреба на сила или заплашване, чрез използуване на безпомощното му състояние или чрез привеждането му в такова състояние или чрез използване на положение на зависимост или надзор, се наказва с лишаване от свобода от две до осем години.
    (2) (Нова - ДВ, бр. 27 от 2009 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) В особено тежки случаи наказанието е лишаване от свобода от три до десет години.

source: http://lex.bg/laws/ldoc/1589654529
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Banned Голям фен
    Евала братле,
    oh wait? I said the exact same thing.

Мега фен
    Евала братле,
    oh wait? I said the exact same thing.
    Как ще си казал същото нещо, като каза цитирам :

тя няма право на избор тя е непълнолетна! все още е под както се вика закрилата на държавата тоест....абе дълго е ся няма ти чета закони параграфи а-у недей!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Следователно твърдиш, че щом е на 14 тя няма право на избор и е под опеката на държвата, което не е така, на луд ли ще ме правиш ?
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-01-2012 на 18:03
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Banned Мега фен
    какви са тия малоумни теми бе по принцип хората като искат да правят секс не се чудят кой кого първи ще закопа в затвора ... де бе, тя е на 14 - не прави секс с момичето че като гледам колко ти е умствения багаж скоро да няма тема - на 14 е, бременна ли е ?

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    ^
    Голяма параноя, чак се питам дали ти няма нещо..
    Come on skinny love just last the year...

мисля,че вече пича се отказа от идеята за спонтанен рейп, ама пък ако го направиш винаги може да кажеш в съда, че е било role play ;D Ама по принцип недей, че и двамата май ви хапят калинките..

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    wtf?ти луд ли си бе?
    Брях,брях

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    В Русия съм , В Русия съм

Автора ще да е някой , анти-конспиратор
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Много се обичате, но мислиш, че би те съдила?
    заааааааааа

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Да,ти си ИДИОТ.Може да си на 17,ама по акъл много си приличате с приятелката ти.Най-вероятно заради невъзможността да имаш нещо по-добро,си се хванал с една пикла.Ако толкова се обичахте,нямаше да си вкарвате филми за евентуални съдебни спорове...

ПС:И за да те успокоя:
    -До 13 години ВКЛЮЧИТЕЛНО:МАЛОлетна
    -От 14 години до 17 години ВКЛЮЧИТЕЛНО:НЕПЪЛНОлетна

Демек и двамата сте непълнолетни и навсичкото отгоре (ще) правите секс ПО ВЗАИМНО СЪГЛАСИЕ,така че никой нищо не може да ти направи.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Are you fuckin kidding me?
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на fenkaaa
    ОМГ,щом те обича,за какво да те съди бе,момко?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си