.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Нали е доброволно?Кво изнасилване те гони?Иначе тези над мен не са съвсем прави,защото дори и да го обича сега въпросната 14-годишна,ако скъсат не се знае какво ще й мине през главата..Не прави секс с нея,намери си някоя на твоята възраст,за да си нямаш проблеми
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Иначе тези над мен не са съвсем прави,защото дори и да го обича сега въпросната 14-годишна,ако скъсат не се знае какво ще й мине през главата..
    вярно
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Нали е доброволно?Кво изнасилване те гони?Иначе тези над мен не са съвсем прави,защото дори и да го обича сега въпросната 14-годишна,ако скъсат не се знае какво ще й мине през главата..Не прави секс с нея,намери си някоя на твоята възраст,за да си нямаш проблеми
    А и да не забравим ЦИТИРАМ , без теб не мога да живея, след теб няма да има никои друг, ще се самоубия ако ме оставиш. и ако го направя и тя се .... абе става една неми говори

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ronaldinio337 Виж мнението
    А и да не забравим ЦИТИРАМ , без теб не мога да живея, след теб няма да има никои друг, ще се самоубия ако ме оставиш. и ако го направя и тя се .... абе става една неми говори
    Тя на 14 години не знае кво иска,не можела да живее без теб.Естествено,че ще има и друг след теб и то не само един..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Тя на 14 години не знае кво иска,не можела да живее без теб.Естествено,че ще има и друг след теб и то не само един..
    Е то УЖ естествено ама не ви знам жените що сте толкоз луди как аиде тя е имала 8 приятела ама то едни приятели по 1 седмица :х и намерила ме уникален съм бил наи хубавия така нататак. ама да се самоубива заради мен това вече направо като го чуя да ми го каже и ми идва :@;@=П@п @Ш@:Л да изпочупя всичко пред мен да ми говори такива простотии. ама щом го казва на дали ще ме лъже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си