.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Мустаци

Мустаци

Здравейте, имам проблем и моля да ми помогнете да го разреша. Момче на 14 години съм. От началото на 7 клас имам мустаци, тогава не се забелязваха и беше добре. Но сега вече се забелязват и не ми е приятно. Най-лесно ще е да ги обръсна, но държа да отбележа, че живея в малък град и всички ме познаван и ще ме е срам да си купа бикче за бръснене, но пък и не знам родителите ми какво ще ми кажат. Така, че моля Ви дай те ми някакъв съвет как да постъпя или какво да кажа на родителите ми да се сетят, че е вече време да се бръсна.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Събираш си пари и си купуваш! Няма нищо срамно. Вече ти е време, няма за кога да отлагаш.

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Не е необходимо да разбират всички какво си купуваш. Да не мислиш ,че на продавачката много ще и пука какво си купуваш.... просто го направи. Имах преди един съученик който имаше мустаци и повярвай ми по гадно е да имаш мустаци от колкото да се посрамуваш малко и да ги обръснеш!! Имах и една сЪУЧЕНИЧКА с мустаци .. това беше още по ужасно!!
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

И аз имам мустаци и брада от 13-годишен, знам за какво става дума. Недей да се засягаш от хорските подигравки и си се бръсни, както си му е редно. Радвай се, че си възмъжал по-рано от останалите.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Защо ще ти се подиграват,че имаш мустаци
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Поръчай си по интернет

Това е съвсем нормално и няма от какво да се притесняваш. Вземи си самобръсначка, а пяна може да вземеш от баща си. Ако не знаеш как точно става, питай татко си, сигурно ще се радва да ти обясни.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на slicky
    ^ Въобще не е голяма философия. Обаче почнеш ли веднъж после ще дойде момент, в който ще трябва всеки ден да се бръснеш и кожата ти става 1 груба. Не че те плаша де, но ако можеш изчакай. И по-добре си взема електрическа.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Няма нищо срамно. Отиваш, купуваш.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Какво ти пука, дебелата лелка в магазина също бръсне нейния. А ваще какво могат да ти кажат, да не ходят те с мустак ?
    n00bs

Благодаря на всички за мнението! Може ли да ми кажете какво точно да кажа на баща ми, за да ми обясни как става това с бръсненето. П.С. Купих си това, което ми трябваше

Повече от фен
    Няма от какво да те е срам отиваш и си купуваш

Мега фен Аватара на Dagichka
    "татетате, искам да се обръсна, че не се чувствам удобно с тия мустаци! ще ми е за първи път и ме е страх да не се порежа, ще ми обясниш/покажеш ли?" или там какъвто тон позлваш с баща си и готово

Супер фен
    Просто кажи на баща си, че вече е време да се бръснеш и го помоли да ти покаже как става.Какво толкова сложно има?

ти май си трол?

а иначе, какво му е срамното.
    и кво като си от малък град. по-добре ли е да те обсъждат, че си с девствен мустак :д
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Кажи на баща ти да ти купи бикче и си махни мустачките.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си