.

Виж резултатите на анкетата: Да го потърся ли?

Гласували
34. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

6 17,65%
  • Не

28 82,35%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Hybrid View

Така...първо ако това на снимката си ти - очарователна си А сега по темата, била съм в ситуация подобна на твоята, макар че момчето все пак не се е държало чак толкова кофти, и въпреки това накрая видях колко му е пукало. Разбирам, че имаш чувства, но ако имаш силата, да го оставиш няма да сбъркаш. Просто няма как момче, което наистина има някакви намерения към теб, да те игнорира така.

Цитирай Първоначално написано от 4Questions Виж мнението
    Така...първо ако това на снимката си ти - очарователна си А сега по темата, била съм в ситуация подобна на твоята, макар че момчето все пак не се е държало чак толкова кофти, и въпреки това накрая видях колко му е пукало. Разбирам, че имаш чувства, но ако имаш силата, да го оставиш няма да сбъркаш. Просто няма как момче, което наистина има някакви намерения към теб, да те игнорира така.
    Благодаря ти.. .И все пак,трудно ми е да го оставя,за първи път като че ли съм толкова влюбена в някой..За жалост не и в правилния човек.Разбирам,че не е за мен...но ужасно много го харесвам просто ме е яд,че само се е подиграл с мен,а аз си мислех,че е серозен.Сега ще кажете,че съм наивна знам че е така,но просто немога да го преодолея,че така се е избъзикал с мен ....
    Само ако знаеше какво ми е в момента.. oxxx
    Последно редактирано от lqlq_ : 09-04-2012 на 13:29

Голям фен
    На колко си ? За по-скоро умна или глупава се определяш ? Дай снимка по бански и ще ти кажем къде е проблемът

Отказам се,знам че не мога да го имам..Няма да се мъча повече.Той ако е искал нещо с мен е щял да направи всичко възможно да е с мен.. Така че прав му път

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Цитирай Първоначално написано от lqlq_ Виж мнението
    Здравейте,искам да ви споделя нещо и да ми кажете как да постъпя..Значи всичко започна наскоро.С едно момче,което до преди не му бях обръщала внимание,нито той на мен..Но преди няколко дни,той ми каза че ме харесва ..Аз също започнах да хлътвам лека по лека..Идваше при мен,прегръщаше ме,онази вечер даже се целувахме..На същата вечер като се прибрахме си писахме,и той ми каза че си ляга,пратихме си целувки и така знаете как е...На другия ден му писах държа се ужасно студено към мен..Видяхме се същата вечер,но дори не дойде да ме поздрави.Стана ми ужасно гадно,по едно време ме видя и дойде и ме попита как съм и какво ми има.Казах му че съм добре и нищо ми няма..След това ми писа в скайп пита ме какво ми е,защо плача,а аз му казах че всичко е наред и така.Повече не ми и писа..Мисля,че харесва друга,но ми каза че ме харесва.Защо така е постъпил?Как да действам,за да го привелека към мен?Моля ви не ме обиждайте и ругайте,просто ми дайте съвет,как да постъпя...

ПС:Мерси на всички,които прочетат историята ми
    мъжете си падат по трудни жени,не го търси.

Той май не е от тея.Явно не е имал интерес към меннн ..

Зарязваш го и това е човек който не оценява какво искаш не е човек дори не му е пукало на тоя хич не го гледай все едно го няма никакав контакт.

Голям фен Аватара на Богиня
    Радвам се, че се осъзна... или беше само пост?
    Не мога да разбера, обаче, какви сте такива дами, че да се давате толкова лесно. Е, дърпай се малко, накарай го да те жадува, да не те избива от ума си, да те търси... Нека има тръпка и от двете страни-не само от едната, та ако се стигне до връзка да знаете за какво сте заедно. А ако не-то просто за емоцията, за красотата на флирта... Целунахме се и хайде-вече сме влюбени. Аз, пък, все се дърпам и това подлудява мъжката част от аудиторията. Няма да им се оставя, я! Е, може и това да обяснява факта защо нямам сериозен приятел, но пък поне знам, че имам десетки обожатели...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Пътя и следващия.Който наистина има интерес,сам ще го покаже.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Ами спри да го търсиш.. мисля че, ако наистина те харесва и не му е само за едната зарибявка той сам ще те потърси.. Колкото повече внимание му обръщаш толкова повече той ще се прави на интересен и тн.
    Не ми казвай какво да правя, за да не ти кажа Къде да отидеш! ;]]

" I'm beautiful in my way,'Cause God makes no mistakes.I'm on the right track, baby I was born this way... "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си