- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в него,но ... той май незнае какво иска
Според мен не те харесва,а само те е използвал за своя кеф.Мисля,че няма смисъл да го търсиш и да му вдигаш самочувствието повече,ако той наистина те харесва и се интересува от теб няма да ти се наложи да го търсиш първа!![]()
На мен ми се случи почти същото, харесах си едно момиче и постепенно се влиубих, след 1-2 седмици една приятелка на която бях казал и беше казала и аз цели 2 месеца се бях заблуждавал че и тя ме харесва след като тя през цялото време се е преструвала че ме харесва докато аз бях тотално луд по нея.Прегрушаше ме, гледаше ме втренчено. и това всичко е било преструвка, просто тя е знаела че съм луд по нея и все пак долно си е играела с моите чуства без да и пука, и това го разбрах чак като тя тръгна с друг докато аз тайно се надявах че това не е било преструвка и тя е испитвала същото, за пръв път бях толкова ядосан на момиче.Просто има някой хора като тези които просто си играят с тебе без да им пука просто за кеф...Възползват се от чуствата ти, нз защо и ти просто умираш отвътре, просто ако тои си сигурна че си е играел с тебе въобще не го търси, просто такива хора не ни заслужават![]()