.

Виж резултатите на анкетата: Да го потърся ли?

Гласували
34. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

6 17,65%
  • Не

28 82,35%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Така...първо ако това на снимката си ти - очарователна си А сега по темата, била съм в ситуация подобна на твоята, макар че момчето все пак не се е държало чак толкова кофти, и въпреки това накрая видях колко му е пукало. Разбирам, че имаш чувства, но ако имаш силата, да го оставиш няма да сбъркаш. Просто няма как момче, което наистина има някакви намерения към теб, да те игнорира така.

Цитирай Първоначално написано от 4Questions Виж мнението
    Така...първо ако това на снимката си ти - очарователна си А сега по темата, била съм в ситуация подобна на твоята, макар че момчето все пак не се е държало чак толкова кофти, и въпреки това накрая видях колко му е пукало. Разбирам, че имаш чувства, но ако имаш силата, да го оставиш няма да сбъркаш. Просто няма как момче, което наистина има някакви намерения към теб, да те игнорира така.
    Благодаря ти.. .И все пак,трудно ми е да го оставя,за първи път като че ли съм толкова влюбена в някой..За жалост не и в правилния човек.Разбирам,че не е за мен...но ужасно много го харесвам просто ме е яд,че само се е подиграл с мен,а аз си мислех,че е серозен.Сега ще кажете,че съм наивна знам че е така,но просто немога да го преодолея,че така се е избъзикал с мен ....
    Само ако знаеше какво ми е в момента.. oxxx
    Последно редактирано от lqlq_ : 09-04-2012 на 13:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си