- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- В какво живеете в къща или в блок?
И какво жилище бихте си купили ако имате възможност, само в България?
блокама ако се преместя в Оакленд ще съм в къща (то май и друг избор няям)
В 2 къщи живея
:д
искам да видя какво е в апартамент, но мисля, че ще ми е много тясно
трябва ми много пространство на мен
мисля, че пак ще си живея в къща и за напред, освен през студенстките ми години.. там вече сигурно ще е апартамент.
*сън*
Ми аз живея и в къща и в блок. Мисля да продам къщата след някоя друга година, и да се преместя в щатите.
В къща ест., блоковете са за бедняците, робите и дебилите.
n00bs
и аз тъйаз при зелен ден мисля да ходя,ти?
В апартамент живея,голям е така,че не ми липсва пространство,но ми се живее в къща!
и аз имам подобни![]()
като за начало ще стана разменен ученик и ще отида да живея при вокала,че ми е слабост,ще ги разделя с жена му..и така..но ако не стане-женя се за големия им син
може и с барабаниста да се пробвам
![]()
Живял съм и в блок ама вече не. По принцип май се води кооперацияот единия край има големи апартаменти, а от др. такива с по 2 стаи, кухня и баня. Аз съм във вторите, ама, като за сам човек не се оплаквам
Иначе изобщо не мисля да оставам тук, искам апартамент в по-голям град (София, Варна, Бургас, Пловдив). Не ми се напуска България и няма да го направя, ако не опре ножа до кокала :Д
апф,като съм му метнала око ще правя квото искама смятай че сега са на 40
ненормална?
В къща, лолзВ блок не мисля вече да ми стъпва крака да живея. Адски много съседски разправии има. -.-
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
В блок, но предпочитам в къща - няма да се тревожа за съседите.
http://www.youtube.com/watch?v=rns_LvXnfwI![]()
все още я няма записана,очаква се в дос да я има (те сега издават 3 албума..)
Е друго си е да имаш досадни съседи, които бръмчат с бормашини в 09:00 часа, иили ти чукат по тръбите да намалиш музиката и ти искат такса за асансьор.. :3 Уютно е. :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.