- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- В какво живеете в къща или в блок?
във форум
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В момента имам 2 лева в джоба и те купувам заедно с БМВ-то.. но треа да ми върнеш 1.99 и да ме черпиш едно малко![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Теб трябва да те прекръстим на "панелката", защото това е най-важната и забележима дума в постовете ти.
Welcome to the Jungle...
Аз съм беден и живея в кашон...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
брей,брей
баш истинските граждани (с грам мозък) обичат и живеят в къща бе,мизерен
![]()
Искаш да кажеш баш истинските селяни. Едно време селяните са се махали от селските си къщи и са идвали в града да живеят в апартаменти. И по точно в панелки в някой краен квартал, защото как ще си позволиш голям апартамент в центъра на града, след като цял живот си пасял козичките на село? Нема как да стане. А ти сега искаш обратното да става - от апартаменти да ходят да живеят пак в къщи? То е верно, че човек напуска селото, но селото човек - никога.![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Разликата между мен и теб гнидо проста е, че аз все още съм в гимназията, аз нямам постоянна работа и не претендирам,че изкарвам пори. Също така не аз, мантикор такъв, вървя по форумите и се хваля с притежанията на роднините си, без да имам и грам участие в придобиването им..
И не се хвали,че изкарваш повече от родителите ти, щото всички сме наясно,че в училищата се плаща малко, за вестниците да не говорим.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
на дупинг или на свиркинг ги изкарваш тез пари?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
има кирлив апартамент в забутания град Ямбол за който надали някой ще даде повече от 20 хил. и някое смешно бмв-це купено от тати и вече е ЦАР ахахахаххах![]()
могила
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»