.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 196
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    И това го има, че аз мога да живея на 2 етажа + таван
    n00bs

Ама, защо си сравнявате мизерните къщи с още по-мизерните панелки ? Сравнете ги с някой голям апартамент в центъра на някой голям град.

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от M358 Виж мнението
    Питай ги и дали имат хлебарки. Повечето, които живеят в стари блокове имат, и няма отърваване от тях. Само в къща или в нов блок може да имаш контрол над ситуацията.
    не е вярно
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Banned Голям фен
    500 кв.м трябва да е на няколко етажа. Сори аз по селата много не ходя, но не съм виждал много такива къщи. Явно си доста голяма тузарка. И все пак аз живея на центъра на града, не на п*тката си майна в някакво забутано село, апартамента ми се състои от 3 големи стаи + кухня + баня + отделна тоалетна + 3 тераси + големи два коридора, да не говорим, че при съвременните апартаменти се смята и мазата, с нея става над 130 кв. м. Не е мезонет, но си е напълно достатъчно за мен. А ти си живей в голямата къща на село...
    Последно редактирано от Afternoon : 09-01-2012 на 17:44

Град
    Niggaland
    Едва ли някога си живял в къща за повече от година, за да усетиш какво е.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    500 кв.м трябва да е на няколко етажа. Сори аз по селата много не ходя, но не съм виждал много такива къщи. Явно си доста голяма тузарка. И все пак аз живея на центъра на града, не на п*тката си майна в някакво забутано село, апартамента ми се състои от 3 големи стаи + кухня + баня + отделна тоалетна + 3 тераси + големи два коридора, да не говорим, че при съвременните апартаменти се смята и мазата, с нея става над 130 кв. м. Не е мезонет, но си е напълно достатъчно за мен. А ти си живей в голямата къща на село...
    да,ти си се разположил в целия космос,а си на..21? мамино детенце или просто не си студент
    А FunkyPie е кенгуру.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    да, Разград е малко градче, но не е село .. къщата ни е на 3 етажа и си живея перфектно в нея!! Не, не съм "тузарка", ако бях нямаше 4 години на живея на квартира във Вн, а щях да имам собствен имот

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Едва ли някога си живял в къща за повече от година, за да усетиш какво е.
    Не съм живял, никога не съм имал село. Какво да правя в селото? Цял ден да паса козичките и после в къщи? Доста интересно. Градът ми дава доста повече възможности. Затова хората отиват от селото в града, а не обратното.

Град
    Niggaland
    не е нужно да имаш село, за да живееш вкъща
    n00bs

Град
    ...
    yаkuzа_, ти не разбираш .. ВСИЧКИ, които живеем в къщи сме "селяци" :д
    Кой знае от к'во малко градче е т'ва леке, но иначе живее в 105кв. апартамент на центъра на града :Д

Град
    Niggaland
    ако трябва да избирам къща в по - краен квартал или кутия в центъра, винаги бих избрал 1-вото
    n00bs

пхахаха и тва че живееш в центъра на града е най-голямата простотия с която можеш да се похвалиш ама ти ти си живееш там де
    А FunkyPie е кенгуру.

Супер фен Аватара на kosder
    Както къщата си има предимства и недостатъци, така и апартамента ги има. Така, че най-добре имайте и къща, и апартамент.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    ако трябва да избирам къща в по - краен квартал или кутия в центъра, винаги бих избрал 1-вото
    Абсолютно съм съгласна.

Поста ми е дълъг, не е кой знае колко важен, на който не му се чете да прескача след първите редове ^^

Едната ми къща е на два етажа+ двор (тя е малко по-далеч), другата ползваме само горния(долния е на други хора+ отделен вход, но и двата етажа са супер просторни и може да живее нормално 4(или 5)-членно семейстно) + двор, лятна "кухня", 2 гаража и градини навсякъде(това ми прозвуча малко все едно живея в палат, ама не е така ). Достатъчно ми е всичко това. И не, не живея на село, живея почти на центъра на града(и не се радвам, че е там, защото е центъра, а защото ми е близо до училище.. -.-). Навремето нашите са искали да живеят в апартамент.. ами радвам се, че са избрали сегашната ни къща, защото я обожавам. Никога не бих избрала апартамент пред къщата..
    Причини:
    1. Никой не може да ти каже да си намалиш звука, защото "бебето" или "бабичката" спяла.
    2. Никога няма да се събудиш от рева на бебе, ремонта на съседа отдолу/отгоре.
    3. Можеш спокойно да тичаш из двора, да се печеш на слънце, да правиш барбекю, да имаш басейн (дори и надуваем върши работа ) и да каниш много хора на празненства, вместо да си заклещен в някой малък апартамент.
    4. В моя случай (в лятната ми "кухня") можеш да го караш без климатик цяло лято, защото там е хладно(няма нужда от пари за енергия по климатици етц.).
    5. Можеш да имаш всякакви домашни животни.. от риби - до коне дет' се вика Аз имах 2 кучета и едното беше доста голямо <3
    6. В повечето случаи в къщите има място за градинки, където можеш да си посадиш красиви цветя(ако си запален оп градинарство) и да си имаш свои си дървета с праскови и други плодове и да си знаеш че са си твои (по-сладко е <3)
    7. Всеки може да си има своя стая (че и понякога баня, ако имаш повечко пари :д)
    8. Имаш голяма кухня, а не се мъчиш със 2-та кв.м. в апартамента.
    9. Винаги можеш да си построиш още един етаж (ако не ти стига пространството )
    10. Можеш да вкараш повече от една кола в двора/гаража си(ако е циментиран двора, мда).
    11. Апартаментите не струват. Според мен там могат да живеят от 1 до 3-ма човека и то не за дълго, защото просто е некомфортно.

Вярно и къщите си имат неудобства(като това, че са големи и е кофти в чистенето и т.н.), но са доста по-добре, ако искаш да живееш със семейството си заедно. Апартамента е само и само за студентските години или ако си сам някъде на ново място.

Съжалявам тези които ми прочетоха поста (ако има такива ).
    *сън*

Град
    ...
    fUcKsMiLe, абсолютно съгласна съм Моето семейство е малко ( само трима сме ), но не мога да си представя да живея в апартамент ... Имаме си мебели в градината, барбекю и лятото почти всяка вечер се храним там В градината сме си сложили и детска люлка и пързалка за племенника ми .. не като дойде детето и да го водя по някакви люлки от преди 20-30 години, които изобщо не са обезопасени
    Минусите в къщата са зимата - за отопление отиват наистина много пари ;д
    Относно животните - винаги съм имала в момента имам 3 котки и два питбула ... ако съм в апартамент с тези животни съседите ще вдигнат ръце от мен ;д

Супер фен Аватара на Bianc0
    Цитирай Първоначално написано от kosder Виж мнението
    Така, че най-добре имайте и къща, и апартамент.
    И басейн. :3

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Да и в апартамент животното трябва да е нещо декоративно и малко.. даже понякога и котки забраняват да имат хората. Скучно е, а в къщата каква свобода има.. <3
    И вкъщи има люлка и често се храним на едната тераса или долу в двора <3
    Зимата отопляваме само по две стаи и в двете къщи и си ни е перфектно.
    Аз сега искам да си взема някакво малко куче.. не защото не мога да се грижа и за голямо, но ще е моя отговорност, а ще трябва да се стягам яко за даскало и няма да имам кой знае колко време да си играя с него и т.н.
    *сън*

Banned Голям фен
    пхахаха и тва че живееш в центъра на града е най-голямата простотия с която можеш да се похвалиш ама ти ти си живееш там де
    Аз не се хваля, просто казвам, че е по-добре апартамент в центъра на града отколкото къща в село. Кво му е лошото да живееш на центъра?

Супер фен Аватара на marble
    Аз не се хваля, просто казвам, че е по-добре апартамент в центъра на града отколкото къща в село. Кво му е лошото да живееш на центъра?
    Щом 90% от хората не са твоето мнение, значи и ти не си прав за нещо.
    Соре
    Можеш да живееш и на пъпа на София и да си най-големият селяк. just sayin'

За протокола, винаги съм живяла в къща. Все пак искам да поживея малко и в апартамент, да видя какво е.

Град
    Niggaland
    Мизерно е, комшии тропат из етажите, входа, пушат на терасите и ако си отворил прозорец, трябва да им дишаш кенефската миризма, самите входове са гнусни, тясно е, има малки врещящи деца ...
    n00bs

Град
    ...
    Мизерно е, комшии тропат из етажите, входа, пушат на терасите и ако си отворил прозорец, трябва да им дишаш кенефската миризма, самите входове са гнусни, тясно е, има малки врещящи деца ...
    Сега "пича" ще се включи и ще ни каже, че той живее в центъра на града Х (така и не каза от къде е :Д ) и при него не е така :Д

Мега фен Аватара на machoka
    ти май не си влизал в луксозен апартамент ново строистелство не всичко е панелка.

за натури като мен (които обичат да чукат на меката кожа на пода пред нея) единственото предимство на къщата е камината НО представи си, има и апартаменти с камина, на два етажа и бла бла.

ХА-ХА.
    Последно редактирано от machoka : 09-01-2012 на 19:57

тристайна панелка в Люлин,София... много е уютно, в съседния блок всяка вечер е чалга парти и заспивам под звуците на Ивана и кучето на съседите отгоре, което припява и съседите до нас които акомпанират на Ивана с пиано ..... дам приятно е

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Абсолютно съм съгласна.

Поста ми е дълъг, не е кой знае колко важен, на който не му се чете да прескача след първите редове ^^

Едната ми къща е на два етажа+ двор (тя е малко по-далеч), другата ползваме само горния(долния е на други хора+ отделен вход, но и двата етажа са супер просторни и може да живее нормално 4(или 5)-членно семейстно) + двор, лятна "кухня", 2 гаража и градини навсякъде(това ми прозвуча малко все едно живея в палат, ама не е така ). Достатъчно ми е всичко това. И не, не живея на село, живея почти на центъра на града(и не се радвам, че е там, защото е центъра, а защото ми е близо до училище.. -.-). Навремето нашите са искали да живеят в апартамент.. ами радвам се, че са избрали сегашната ни къща, защото я обожавам. Никога не бих избрала апартамент пред къщата..
    Причини:
    1. Никой не може да ти каже да си намалиш звука, защото "бебето" или "бабичката" спяла.
    2. Никога няма да се събудиш от рева на бебе, ремонта на съседа отдолу/отгоре.
    3. Можеш спокойно да тичаш из двора, да се печеш на слънце, да правиш барбекю, да имаш басейн (дори и надуваем върши работа ) и да каниш много хора на празненства, вместо да си заклещен в някой малък апартамент.
    4. В моя случай (в лятната ми "кухня") можеш да го караш без климатик цяло лято, защото там е хладно(няма нужда от пари за енергия по климатици етц.).
    5. Можеш да имаш всякакви домашни животни.. от риби - до коне дет' се вика Аз имах 2 кучета и едното беше доста голямо <3
    6. В повечето случаи в къщите има място за градинки, където можеш да си посадиш красиви цветя(ако си запален оп градинарство) и да си имаш свои си дървета с праскови и други плодове и да си знаеш че са си твои (по-сладко е <3)
    7. Всеки може да си има своя стая (че и понякога баня, ако имаш повечко пари :д)
    8. Имаш голяма кухня, а не се мъчиш със 2-та кв.м. в апартамента.
    9. Винаги можеш да си построиш още един етаж (ако не ти стига пространството )
    10. Можеш да вкараш повече от една кола в двора/гаража си(ако е циментиран двора, мда).
    11. Апартаментите не струват. Според мен там могат да живеят от 1 до 3-ма човека и то не за дълго, защото просто е некомфортно.

Вярно и къщите си имат неудобства(като това, че са големи и е кофти в чистенето и т.н.), но са доста по-добре, ако искаш да живееш със семейството си заедно. Апартамента е само и само за студентските години или ако си сам някъде на ново място.

Съжалявам тези които ми прочетоха поста (ако има такива ).
    за бога според тебе всички живеещи в апартаменти са в едностайни дето като отвориш входнта врата и влизаш директно в хладилника ли ? има и нормални апартаменти например аз живея в 3-стаен с две бани (едната от които се ползва за килер) и сме 4-ма човека и мога да си каня колкото си искам хора и да вдигам колкото си искам шум и никой нищо няма да ми каже! всичко което си написала може да се случи и в апартамент (без басейна, някакси не си представям някой да си направи басейн 3 на 2 в хола ) ) no hate просто казвам

Град
    Niggaland
    влизал съм, един авер си купи такъв, теснотия, само хола ни е колкото половината апартамент
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си