.
Резултати от 1 до 25 от общо 195

Threaded View

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    така, живея в къща.. а ти в кво живееш? в нова кооперация ли??!
    Мойто момче, точно новите строежи са най-селските и просташките, точно те няма да издържат повече от 10 години.. точно в тях сте набутани всички селяни и някои социално слаби, щот част от жилищата се дават като общински..
    И не ми се хвали къде живееш и как ние сме селяни, щото всичко е с парите на мама и тате нали?
    Тъпата ти главица не е достатъчно продуктивна ,за да изкарва достатъчно пари, нали?
    Нито пък имаш физическите възможности да бъдеш хамалин или нещо подобно.. така че нямаш ни най-малко право да се хвалиш с това къде живееш.
    И само не ми казвай,че си на 21-24 и работиш нещо и т.н. и т.н. ,разни бизнеси и глупости.. ако не караш на дупинг, не мисля как може да си позволиш стандарта, за който говориш, особено в някой по-голям град... Ама да ти кажа, като съм ти гледала снимките, ти си типичния СЕЛЯНИН, без грам класа, без грам стил.. А човек със "твоя" стандарт на живот ги притежава тези неща, най-малкото защото работата, която му осигурява този стандарт ги изисква, ама какво да ти обяснявам на тебе, гнидо. Тъпа порода си, тъпо порода ще си останеш.
    Живееш в къща защото си селянка. Ма ти не си виновна де, сърди се на мама и тати. Мхм, баща ми е бил доста социално слаб след като е купил апартамент в центъра на града в тухлен блок, а не в панелка. Който в момента се оценява на 100 хиляди лева. С парите на мама и тати е единствено апартамента, ако трябва да бъда честен в момента изкарвам много повече от тях двамата взети заедно. И то при условие, че майка ми е директора на училище а баща ми е редактор във вестник "Атака". Тоест взимат доволно пари и двамата. Нека съм селянин, пък ти си живей в къщата и се мисли за голямата гражданка. Защо всички, които са против мен, живеят в къщи или в панелки. А?

Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Нда, сега видях, че великия апартамент бил наследствен, което още повече потвърждава твърдението ми, че се хвали с на мама и тати кинтите, очевидно и имотите.
    Къщата, в която живееш, да не би да е твоя ма селянко проста? На мама и тати е нали?
    Последно редактирано от Afternoon : 11-06-2012 на 21:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си