така, живея в къща.. а ти в кво живееш? в нова кооперация ли??!
Мойто момче, точно новите строежи са най-селските и просташките, точно те няма да издържат повече от 10 години.. точно в тях сте набутани всички селяни и някои социално слаби, щот част от жилищата се дават като общински..
И не ми се хвали къде живееш и как ние сме селяни, щото всичко е с парите на мама и тате нали?
Тъпата ти главица не е достатъчно продуктивна ,за да изкарва достатъчно пари, нали?
Нито пък имаш физическите възможности да бъдеш хамалин или нещо подобно.. така че нямаш ни най-малко право да се хвалиш с това къде живееш.
И само не ми казвай,че си на 21-24 и работиш нещо и т.н. и т.н. ,разни бизнеси и глупости.. ако не караш на дупинг, не мисля как може да си позволиш стандарта, за който говориш, особено в някой по-голям град... Ама да ти кажа, като съм ти гледала снимките, ти си типичния СЕЛЯНИН, без грам класа, без грам стил.. А човек със "твоя" стандарт на живот ги притежава тези неща, най-малкото защото работата, която му осигурява този стандарт ги изисква, ама какво да ти обяснявам на тебе, гнидо. Тъпа порода си, тъпо порода ще си останеш.