.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Exclamation имам проблем - помогнете

В началото на август ми дойде, но без кръв а нещо такова кафяво. След 6 дни свърши, а след още една седмица отново ми дойде, но този път имаше кръв. И този цикъл свърши и след един ден получих сърбеж на срамните устни. Вече е по-малко този сърбеж, но много бързо ми се цапат гащите с нещо като бяло-кафениково течение. На почти 14 съм и имам фобия от лекари (наистина).Не съм казала на майка ми. Мога да се престарша да отида на гинеколог. Но много се притеснявам. Искам да питам дали на някой му се е случвало и ако да можете ли да ми дадете съвет.

Възможно е цикъла ти още да не се е регулирал тъй като предполагам не го имаш от много отдавна. Когато е още в началото понякога се случват такива неща , но все пак трябва да посетиш гинеколога

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Хм, по-добре иди на лекар. Предполагам не си сексуално активна все още (надявам се), така че венерическите болести отпадат, поне не и предадени по полов път.

Може да е цикъла, все още би трябвало да ти е страшно нередовен. Може и да някаква инфекция ако си ходила на басейн примерно и не е бил добре почистен.

Но все пак - мини през гинеколог, не е лоша идея да те погледне специалист.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    За пръв път ли ти дойде началото на август?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

На мен ми се получи това с цапането на гащите след като цикълът ми беше 8 дена.Купих си лимон,изцедих го,изпих сока и вече гащите ми не се цапаха.Пробвай и ти,но за най-сигурно отиди на гинеколог.
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    За пръв път ли ти дойде началото на август?
    За първи път ми дойде някъде преди две години.

Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy Виж мнението
    На мен ми се получи това с цапането на гащите след като цикълът ми беше 8 дена.Купих си лимон,изцедих го,изпих сока и вече гащите ми не се цапаха.Пробвай и ти,но за най-сигурно отиди на гинеколог.
    И при мен беше 8 дни и ще провам това с лимона. А прибавяш ли захар или просто така?

Супер фен
    По - добре отиди на гинеколог, може да е нещо сериозно.Слушай ! Аз съм ходила ! Повярвай ми, просто няма за какво толкова да се притесняваш от него ! По - скоро трябва да се притесняваш за това, което ти се случва с цикъла, а не от гинеколога...По - добре ме послушай.

Попитах и една моя приятелка. И на нея и дойде за първи път преди две години. И при нея така в август месец веднъж без кръв и после 8 дни с кръв. И сега вече нямам толкова сърбеж и мисля, че съм по-добре, но все пак мисля да отида.

Ами сложих една щипка захар да не ми е много кисело,ама само толкова.Не че стана по-малко кисело де...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си