- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подарък за първия месец
Абе тя хилъри_ се прави на важна, не и обръщайте внимание.
Иначе по темата: Не е нужно за един месец да е някакъв голям и грандиозен подарък. Може да е дори нещо малко със сантиментална стойност, направено дори от теб![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не че замени в този текст ТИ с ЕДНО МОМИЧЕ и отговори, но няма значение. Наблегнах на "...да си ПРАВИШ ТРУДА", ако не забеляза, а не на времето, което означава, че имах в предвид дали един жест е нещо, много трудно и изискващо много усилия, че чак да го категоризираш така... Мен ми е ясно, че 1 месец явно на повечето не им е достатъчен, за да направят нещо мило за половинката си, но пък чак да го казвате така, сякаш е нещо, което бихте направили на сила...
^ Не и се връзвай, Петя. Сериозно. Това, което четеш за нейната личност, отговаря толкова, колкото това, че аз съм кокосово дърво и цвъркам мляко от време на време. Пък и няма какво да даваш съвети на човек в нейното положение. Наистина няма смисъл.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сиси е права. Някои хора са изгубена кауза.
мерси на всичкии аз си мислех за нещо малко но от сърце и все пак се чудя какво да е.. няма да е нещо голямо и скъпо но все пак искам да му покажа че имам чувства към него и че означава нещо за мен
*Сега се сетих, че имаше едни ключодържатели за двойки от две полусърца, също и с влюбени момченце и момиченце
**Едно момче едва ли би се трогнало повече от това, да му сготвиш нещо - специално за него
Мерси петя може и това да му вземаа да му сготвя няма как да стане защото ме покани в тях на 11 и щял да ми направи романтична вечеря хих :$ много е мил
Мисля че една прегръдка и целувка са достатъчни! От това по-хубав подарък за мен няма!!! Прекарайте деня заедно. Според мен, както и според други е рано за подаръци.
По всяко време има вероятност да се разделят, какво като ходят само от месец ?! Точно това е началото на 1 връзка-първият месец ! Аз лично бях подарила на моя приятел (вече и съпруг) Едно голямо сърчице, което казва "обичам те толкова много" ! Може да е изтъркано, но това за мен е най-сладко и най-подходящо като за 1ви месец.. все пак зависи от хората и предпочитанията ! При мен, той беше този, който беше без подарък, но няма никакво значение : ) Аз много обичам да избирам плюшки и такива неща. Също ми харесва идеята за чаши със ваши снимки, или обща или на неговата чаша да си ти и обратното, но както споменах за мен си има "периоди" за подаръци и този би бил подходящ или на половин или на една година : )
Купете си торта и я изяжте двамата. Каза, че той те е поканил у тях. Мини през магазина и си избери една хубава торта.
Не знам дали е защото съм си говедо или, защото изяждам каквото видя, но ако някой ми донесе торта за някаква "годишнина" направо ще го разцелувам. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Можеш да му вземеш една прекрасна картичка и да му опишеш чувствата си.
Значи повечето пъти съм съгласна с изказванията ти, ама точно това беше супер тъпо.
Ти да не живееш в 19 век? Искаш сватба, преди да направиш свирка или да пуснеш някого на " свещеното" си място ли? Е, не, нямам думи.
Колкото до темата - зависи от нагласата на всеки един отделен човек. Щом има желание - нека подари нещо. Авторке, нека да е нещо символично, но казващо достатъчно. Смисъл такъв, нека посланието от самия подарък да е, че искаш да прекараш още доста време с този човек. Макар и с малък подарък.