.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Абе тя хилъри_ се прави на важна, не и обръщайте внимание.

Иначе по темата: Не е нужно за един месец да е някакъв голям и грандиозен подарък. Може да е дори нещо малко със сантиментална стойност, направено дори от теб

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Абе тя хилъри_ се прави на важна, не и обръщайте внимание.

Иначе по темата: Не е нужно за един месец да е някакъв голям и грандиозен подарък. Може да е дори нещо малко със сантиментална стойност, направено дори от теб
    Или избери някое хубаво място, заведи го и си направете пикник. Все още е достатъчно топло. Да ви е хубаво.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ми като набивате вашите мнения на авторката на темата и се опитвате да я откажете да направи нещо, което е решила да направи, поне си опровергайте мнението пред нея.
    Никой не се опитва да набива, отказва авторката.
    Това е форум и всеки си изказва мнението, а авторът преценява, кое ще вземе на предвид.

.. да си защитиш изказването, че няма смисъл да си "ПРАВИШ ТРУДА"
    Още в първия ми пост съм написала причината.
    .....

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    И все пак кога според теб може и всъщност ДАЛИ някога ЕДНО МОМИЧЕ ще направи някакъв жест, изненада на приятеля си? Или той трябва да е щастлив, защото МОМИЧЕТО му е гадже?
    А за секса - какво - ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА определен период на "изчакване", да речем 2-3 месеца? И какво според теб се получава, ако ЕДНО МОМИЧЕ е с някой толкова време и накрая когато правят секс, осъзнае, че момчето не може да Я задоволи и не струва в леглото? А ако секса куца - връзката е обречена.
    Иначе за обичането е рано и според мен, но който както го чувства.
    Не че замени в този текст ТИ с ЕДНО МОМИЧЕ и отговори, но няма значение. Наблегнах на "...да си ПРАВИШ ТРУДА", ако не забеляза, а не на времето, което означава, че имах в предвид дали един жест е нещо, много трудно и изискващо много усилия, че чак да го категоризираш така... Мен ми е ясно, че 1 месец явно на повечето не им е достатъчен, за да направят нещо мило за половинката си, но пък чак да го казвате така, сякаш е нещо, което бихте направили на сила...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Не и се връзвай, Петя. Сериозно. Това, което четеш за нейната личност, отговаря толкова, колкото това, че аз съм кокосово дърво и цвъркам мляко от време на време. Пък и няма какво да даваш съвети на човек в нейното положение. Наистина няма смисъл.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Сиси е права. Някои хора са изгубена кауза.

мерси на всички и аз си мислех за нещо малко но от сърце и все пак се чудя какво да е.. няма да е нещо голямо и скъпо но все пак искам да му покажа че имам чувства към него и че означава нещо за мен

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    *Сега се сетих, че имаше едни ключодържатели за двойки от две полусърца, също и с влюбени момченце и момиченце
    **Едно момче едва ли би се трогнало повече от това, да му сготвиш нещо - специално за него

Мерси петя може и това да му взема а да му сготвя няма как да стане защото ме покани в тях на 11 и щял да ми направи романтична вечеря хих :$ много е мил

Мисля че една прегръдка и целувка са достатъчни! От това по-хубав подарък за мен няма!!! Прекарайте деня заедно. Според мен, както и според други е рано за подаръци.

По всяко време има вероятност да се разделят, какво като ходят само от месец ?! Точно това е началото на 1 връзка-първият месец ! Аз лично бях подарила на моя приятел (вече и съпруг) Едно голямо сърчице, което казва "обичам те толкова много" ! Може да е изтъркано, но това за мен е най-сладко и най-подходящо като за 1ви месец.. все пак зависи от хората и предпочитанията ! При мен, той беше този, който беше без подарък, но няма никакво значение : ) Аз много обичам да избирам плюшки и такива неща. Също ми харесва идеята за чаши със ваши снимки, или обща или на неговата чаша да си ти и обратното, но както споменах за мен си има "периоди" за подаръци и този би бил подходящ или на половин или на една година : )

Купете си торта и я изяжте двамата. Каза, че той те е поканил у тях. Мини през магазина и си избери една хубава торта.
    Не знам дали е защото съм си говедо или, защото изяждам каквото видя, но ако някой ми донесе торта за някаква "годишнина" направо ще го разцелувам. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Нищо не му подарявай. Един месец не е достатъчен, за да си правиш труда.
    И ти си на 20 ? Олеле майко ....

По темата: не му купувай нищо, направи му нещо малко от сърце. Картичка, някакъв смс или прочие неща. Ако смяташ всеки месец да си подарявате нещо, до никъде няма да го докарате. Сериозни подаръци от 6 месеца натам.

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Купете си торта и я изяжте двамата. Каза, че той те е поканил у тях. Мини през магазина и си избери една хубава торта.
    Не знам дали е защото съм си говедо или, защото изяждам каквото видя, но ако някой ми донесе торта за някаква "годишнина" направо ще го разцелувам. xD
    Awwwwwwwwww <3 , да!!! :Д

Можеш да му вземеш една прекрасна картичка и да му опишеш чувствата си.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    .. за един месец не бих направила и половината от това.
    Значи повечето пъти съм съгласна с изказванията ти, ама точно това беше супер тъпо.
    Ти да не живееш в 19 век? Искаш сватба, преди да направиш свирка или да пуснеш някого на " свещеното" си място ли? Е, не, нямам думи.

Колкото до темата - зависи от нагласата на всеки един отделен човек. Щом има желание - нека подари нещо. Авторке, нека да е нещо символично, но казващо достатъчно. Смисъл такъв, нека посланието от самия подарък да е, че искаш да прекараш още доста време с този човек. Макар и с малък подарък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си