.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Значи, ще ходиш заедно с едно момче, ще го целуваш, ще го чукаш и дори е възможно да му казваш, че го обичаш.
    .. за един месец не бих направила и половината от това.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Затова си и 20 годишна девственица по душа.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Значи, ще ходиш заедно с едно момче, ще го целуваш, ще го чукаш и дори е възможно да му казваш, че го обичаш....
    Предполагам, че ще го целуваш, но не би стигнала по-напред.
    И все пак кога според теб може и всъщност ДАЛИ някога ти ще направиш някакъв жест, изненада на приятеля си? Или той трябва да е щастлив, защото ти си му гадже?
    А за секса - какво - имаш определен период на "изчакване", да речем 2-3 месеца? И какво според теб се получава, ако си с някой толкова време и накрая когато правите секс, осъзнаваш, че не може да те задоволи и не струва в леглото? А ако секса куца - връзката е обречена.
    Иначе за обичането е рано и според мен, но който както го чувства.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 09-01-2012 на 20:37

Мега фен Аватара на Hilary_
    Сбъркали сте темата с "Разпитвайте ме".
    Лични мнения за хората и въпросите си към тях, излагайте на седящите там.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    И все пак кога според теб може и всъщност ДАЛИ някога ЕДНО МОМИЧЕ ще направи някакъв жест, изненада на приятеля си? Или той трябва да е щастлив, защото МОМИЧЕТО му е гадже?
    А за секса - какво - ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА определен период на "изчакване", да речем 2-3 месеца? И какво според теб се получава, ако ЕДНО МОМИЧЕ е с някой толкова време и накрая когато правят секс, осъзнае, че момчето не може да Я задоволи и не струва в леглото? А ако секса куца - връзката е обречена.
    Иначе за обичането е рано и според мен, но който както го чувства.
    Не че замени в този текст ТИ с ЕДНО МОМИЧЕ и отговори, но няма значение. Наблегнах на "...да си ПРАВИШ ТРУДА", ако не забеляза, а не на времето, което означава, че имах в предвид дали един жест е нещо, много трудно и изискващо много усилия, че чак да го категоризираш така... Мен ми е ясно, че 1 месец явно на повечето не им е достатъчен, за да направят нещо мило за половинката си, но пък чак да го казвате така, сякаш е нещо, което бихте направили на сила...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Значи повечето пъти съм съгласна с изказванията ти, ама точно това беше супер тъпо.
    Ти да не живееш в 19 век? Искаш сватба, преди да направиш свирка или да пуснеш някого на " свещеното" си място ли? Е, не, нямам думи.

Колкото до темата - зависи от нагласата на всеки един отделен човек. Щом има желание - нека подари нещо. Авторке, нека да е нещо символично, но казващо достатъчно. Смисъл такъв, нека посланието от самия подарък да е, че искаш да прекараш още доста време с този човек. Макар и с малък подарък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си