- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си направим цветна очна линия !
Здравейте мисля ,4е темата ще бъде интересна за вси4ки моми4ета.. Та нека запо4на как да си направите цветна о4на линия ... Първо си купувате сенки за о4и в цветове който ви харесват (за предпо4итане Матови) и взимате малко коли4ество от сенките и ги смесвате със каквото ви е под ръка (вазелин,крем,основа за сенки и т.н.) и така сместа нанасяте върху окото с помоща на 4етка за очна линия .И така полу4авате желания от вас цвят доста лесно и мисля 4е доста евтино !! Поздрави !!
П.П. Ако има подобна тема нека ме извините ;*
Ако не си чувала, в българската азбука има буквата 'ч' - използвай я
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Благодаря за съвета!!! Все пак мисля ,че това не е главното в тази тема .. :П
ми не е лошо като идея, ама има и очни линии по 4 лв.
never never let you go you are the one i'm surching for....
Благодаря за мнението!! Но целта ми не беше толкова да покажа ,че може да ни излезе по ефтино ,а това ,че така ще имаме по голям избор и наистина нещата ще стават много бързо и хоп от старите сенки очна линия ;д
Пздрави !! :П
Ами никога не са ми харесвали цветни очни линии -само черен цвят и то малко ,а не много наслагано ,както повечето момичета правят ...![]()
някак си не си представям да си мацам и очите с крем смесен със сенки... по-добре да имаш 1 цвят ама да е като хората
Ами никой не е казал че всички трябва да сте съгласни с метода , който ви предлагам!! Просто споделям ИДЕЯ![]()
еми направи я ти![]()
Разбира се!! А извинявам се някъде в темата да пише ,че Ви задължавам да я "направите" ?? Поздрави :П
може ли снимки на резултата