- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Хайде да си направим приказка!
Скрили се там на Сашо дошъл , за да се измъкнат незабелязано двете сестри се маскирали като галоши...........
Но да видиш,местния полицай Петко ги засекъл и ги попитал какво правят.Излъгали го кво и що и пръдължили към болницата,за аборта.За съжаление лошо катастрофирали по пътя и Петранка умряла на място....
ама там ги посрещнали ганкстерите трвичко и наркотичко и ги взели в тайният си бункер защото се задавала война и те трябвало да спасят най - големите кифли в града
И така Те спасили кифлите направили си публичен дом и заживяли с кинтите фурия до края на живота си... Конец ;д
ЕЕЕ стига де казах да не се свъшва приказката,трябва да я продължим ! иИли да почнем нова,как искате ?
Половият акт c нея отдавна бил cтанал общеcтвено cъбитие...
... Когато един ден Мариика се сабуди тя останови , че половият и орган се е видо изменил и вече не е същото както е било а има точно това което преди е влизало във свяка нейна дупкааа ... тя неможела да повярва какво се случва с нея пипнала го и малкото нещо между краката и взело че станало... Мариика много се зарадвала понеже усещането било хубаво и в този момент тя решила да си удари една стабилна чикия след котето в стаята и нахлула майка и и ..........(Е нали всяка приказка си има край, на мен се отдаде честта да го сложа, не знаех че приказката е до безкрай)
... Майка и смразено я погледнала след което настанала гробна тишина ... майката тайно се надявала , че този момент, ще дойде и ще може да разкрие зловещата тайна на дъщеря си ... но по лошото било , че след този ден на Мариика животът щеше да бъде коренно променен ... тя трябвало да свиква с мисълта че 1-път дневно ще трябва да лъска бастунЯ иначе ставало лошо ... но не нея не и пукало много понеже тя бе свикнала да лъска всеки ден чужди бастуни и най накрая тя извикала с цял глас ... Мечтата ми се сбъдна вече постоянно ми е м/у краката, благодаря ти боже тенк ю май френд ...
ОМГ!!! :Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д: :Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д ТАЛАНТ!!!
...и в момента, в който изричала благодарностите си, пича от горния етаж, известен с тежкотоварното си телосложение, паднал от стола докато завинтвал енергоспестяващата крушка и дъвчел детска дъвка орбит и направил от двата апартамента мезонет като междувременно се преселил в Марийкината стая. Тя...
xakepo уникаттеее... сега да продължа и аз малко .. хахаха далеч не съм такъв талант но..
Tя видяла че оня ще я смеле ако я набара и решила въпреки всичко да излезне навън с компания. Макар че много и коствало от самочувствието и силите.. Излязла с приятели и един много як пич взел че я харесал. Поканил я на среща и....
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
тя се съгласила,но едва дочакала до срещата затова облякла най-хубавата си рокля преди срещата и докато чакала взела да яде.Нацапала се и когато дошъл якият пич той....
Повърнал върху нея за да стане картинката още по цветна , Мариика си каза той май не е чак толкова як ама ...
... Тя все пак размислила и казала:Пич ще преглатна това че повърна върву мен но трябва по някакъв начин да ти го върна и ти ще изпълниш едно мое желание а то е ...
...Да ядем заедно боб чорба и люти чушки, щото от мноу време търся с кой да се надпърдевам и виждам, че ти ще си достойна конкуренция. Пък ако ме победиш ще преживееш една незабравима нощ на втория етаж на мезонета.
Попритеснил се Якия Пич ама нямало къде да ходи, а и обещанието на Марийка се мятало из мислите му като умряла рибка изхвърлена в тоалетната и го карало да се припотява като Веско Маринов на концерт. Извадили боба да го варят, а марчето слезнала в мазето да вземе от добилите слава по времето на Живков чушлета на баба й Пътка. На слизане към мазето обаче...
Тя решила, че освен чушлетата тя трябва да купи и памперси за аварииност, понеже знаела, че когато почне тази игра полужението излизало извън релси и трябвало да предприеме някакви мерки, затова усилено се забързала най напред да отиде до магазина за паммерси и няколко стека тоалетна хартия прах за пране сапун ароматизароти еъруик и т.н когато прекрачила прага на входната си врата тя ...
Заварила Якия пич да е оставил розови листенца на път към стаята й.Понеже досега никой не я бил карал да се чувства така специална,тя хвърлила покупките на пода и се запътила в стаята.Там заварила Пича по червени прашки с роза в ръка върху леглото...
"Ела да те изпълня с любов" - казал той с вдигнати вежди. Протегнал ръка към нея романтично и...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
наща Мара била много загорела и веднага му скочила.Развихрили се здравата,стенели от удоволствие,но вратата на стаята се отваря и влиза....
...оня лепилар, баща ѝ. Cтоял безмълвно и ги гледал, докато...
... влизам аз и арестувам Якия пич, защото Мара е на 12. Мара поседяла самотна на кревата с отворена уста и изведнъж и хрумнала идея...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()