- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черен и бял списък на козметичните продукти
Опааа! Ето ме и мен с тема в "Козметика и диети". Нека тук да дадем аргументирано мнение за продуктите, от които сме или не сме доволни - кои са те и от какво е продиктувано отношението ни - било то негативно или положително.
Моля, аргументирайте се! Това ще направи мненията ви полезни за хората, влизащи в раздела.
Започвам аз, с минусите:
-Сапун+гъба на Рефан - много добър аромат, но гъбата е МНОГО груба за деликатната женска кожа и това прави този продукт безполезен.
-Захарен скраб за тяло и лице на Рефан - въобще не почиства мъртви клетки
-Леокрема като цяло - душ геловете много изсушават кожата, дезодорантите им никак не предпазват от изпотяване, млеката им за тяло са мазни и не попиват в кожата
От какво съм доволна:
+От парфюмните реплики на Рефан, не мисля че има нужда от аргументация - добра цена+трайност
+Термална вода Avene - кожата ми светваше след нейната употреба. Като цяло продукти на Avene -> rules!
+Вода за уста Listerine - най-невероятната и професионална вода за уста, която съм ползвала някога - ефективно премахва всяка нечистотия по зъбите и след това усмивката "светва", направо искри.
Надявам се да не сметнете темата ми за тъпа :Д Аз просто обичам да изказвам мнение.
Сега да чуем и вас : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride