- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата, относно девствеността
Можете ли да сравните болката при скъсване на химена с нещо друго?
Bro, момче съм. Искам просто да знам каква е болката.![]()
Еми при всички момичета е различно-при някои почти не боли.
Аз не мога точно да си спомня колко болеше,но не беше нещо кошмарно.
Аз съм девствена още не знам.Иначе и на мен ще ми е интересно да знам за болката.
баХ мама му тоя химен и това брутално разкъсване. Едва ли боли толкова от него, колкото че преди това крак (в случая пенис) не е стъпвал в тясната вагина на деТственицата. Като да напъваш да вкараш широк болт в тясна гайка. Само дето в случая с пениса и вагината ще се получи.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
като да те режат с нож е
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Аз нищо особено не усетих. Беше малко некомфортно в началото, после се оправи. Не ме е боляло въобще.
Не мога да я сравня, не ме е боляло. Не се плаши не е страшно
ммм..не е няква адска болка, наистина.
по-скоро някакво тъпо усещане, но когато си с човек който те кефи..няма да усетиш нищо.
Не помня да ме е боляло...и да ме е,щом не помня,болката не е била никак значителна,но при всяка жена е различно.
Различно е.Някои изпитват тъпа болка,граничеща с гъделичкане,а други-стабилна,като да си направиш средно дълбока рана с нож на ръката.Всичко зависи от дебелината и еластичността на химена.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Болката при мен беше все едно нещо много остро влиза надълбоко... болеше ама не беше нещо нетърпимо. Ама като гледам е различно при всяка.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Още мнения по въпроса?
Еми при мен имаше болка,не някаква адска,но си я имаше,не мога обаче да я сравня с нещо...но постепенно прерасна в удоволствие..
Важното е да се отпуснеш максимално и да си с човек,с който искаш.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
мен си ме болеше, но се преживява, даже не помня какво точно ме болеше, но така си спомням, че болеше. ;д по едно време дори единия ми крак трепереше от болка ;д просто усещаш "нещо" :Д твърдо, което напъва да влезе и напрежение там долу, аз само си повтарях дано да свърши бързо, дано да свърши бързо :Д не усещаш, че нещо се къса, а просто пиперлива болка, понякога остра, ако натисне прекалено много. следващите 3-4 пъти също ме болеше, на 4тия път имах кръв, явно тогава се е разкъсало напълно.
пареща болка. поне това усещах аз ;д болеше ме ,но не беше болка за умиране. аз имам приятелки, които са тръгвали да правят секс за първи път ,но прекалено мн ги е боляло и са му отказвали на момчето и така до следващия ден. при мен чак толкова зле не беше,. а и съм на мнението,че ако ще правиш нещо ,ще го правиш .. като сте го почнали да се свършва и тва е утре пак ще те боли .. имам приятелки, които изобщо не ги е болялоно недей изобщо да се плашиш ,идва и си отива
При всеки е различно, лично мен не ме болеше толкова много...
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Болката от първия път не е толкова от разкъсването на заветната ципа, а по-скоро от "разпъването" на нещо тясно.
След първия ми път, момчето ме попита какво е било усещането - "Като да си тикаш маркер в носа".![]()
Като да загубиш пръст боли, то за това има толкова много девствени моми.