- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предложете ми диета
Здравейте,момиче на 15 години съм .Висока 1.65 тежа 55 кг.Искам да ми предложите диета с която мога да смъкна 6 кг за 2 седмици,ако е възможно за по-кратко време..още по-добре.Не знам дали е от значение ,но дупето ми е проблема...искам то да ми отслабне,много е щръкнало.Всичко ми се трупа там.От вчера насам не ям сладко и хляб .. и се чудя дали ако продължа така още 2 седмици ще стане по-малко.
И искам само диети..без никакви упражнения :]
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Няма перфектност без усилие.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ти ще ги свалиш добре, ама после като ги върнеш, че и двойно отгоре?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Първо е много вредно и опасно да свалиш 6кг за 2седмици най много можеш да свалиш 1кг и не може да стане тая работа без упражнения и трябва поне всеки ден да имаш 30мин бягане а за храната спри сладко тестени изделя газирано сокове прави по 6 хранения на ден пий поне 3литра вода на ден и също може да си купиш въже за скачане и да започнеш да скачаш това същото ще ти помогне.После пиши кво е станало!!!
ужас... ми хубаво тяло без упражнения не се правипо добре с упражнения без диета отколкото обратното
![]()
Дано темата ти е шега, защото да ми обясняваш, че искаш да отслабнеш и в същото време те мързи да спортуваш... жалка история.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Що не започнеш да правиш упражнения и да се храниш здравословно, се питам аз?
Ей, така, ако чакаш да отслабнеш - жестоко се лъжеш.
Зелева диета
Прави се супа от зеле,която съдържа следните неща:
2 глави лук
1 зелка
1 връзка керевиз
2-3 домата
2 зелени чушки
1-2 кубчета бульон за вкус
Всичко се нарязва,залива се с вода (количеството е по желание дали искаш по-гъсто или по-рядко) и се вари около 15 минути,колкото да се запари всичко.Съветът ми е да я направиш на два пъти,като разделиш всички продукти на половина,защото диетата е едноседмична.
*Забележка:Навсякъде, където пише СУПА се има предвид зелевата супа от горепосочените продукти.От нея можеш да ядеш когато и колкото поискаш,но минимум 2 чинии на ден.
-Към зеленчуци НЕ спадат картофи,грах,царевица,боб и леща
-Към плодове НЕ спадат банани и грозде
1 ДЕН:Супа,плодове и чай(неподсладен)
2 ДЕН:Супа и зеленчуци + един варен картоф с малко масло за вечеря
3 ДЕН:Супа, плодове и зеленчуци
4 ДЕН:Супа, плодове, зеленчуци,2-3 банана и чаша прясно мляко на закуска(неподсладено)
5 ДЕН:Супа, 250-300гр. телешко и 5-6 домата. /Телешкото може да се замести с пилешко филе или пилешки гърди и трябва да е приготвено без мазнина)
6 ДЕН:Супа, 250-300гр. телешко (печена риба или пилешко) и зеленчуци.
7 ДЕН:Супа, зеленчуци и ориз.
Диетата гарантира от 3-7 кг. на седмица,взависимост от метаболизма.Прилага се за сърдечно болни във Франция,на които им се налага спешно да отслабват заради операция.Аз лично съм я изпробвала и свалих 5,5 кг. за една седмица.Ако желаеш да повториш,правиш пауза от 2 дни.Не е нужно да правиш никакви упражнения,но ако решиш,ще са ти само в плюс.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
И аз мисля, че трабва да правиш упражнения. А за диетата, тук има много: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B5%D1%82%D0%B8
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Разбира се че можеш.Аз когато видя че съм наддала с около 4 кг примерно веднага почвам нещо като диета.Цяла седмица не ям сладко,хляб,не пия нищо друго освен вода,не ям картофи,диня,грозде,набляг м повече на зеленчуците,месото,млечнит е продукти и това е общо взето.Аз така ги свалям моите килограми ..ax и btw не спортувам :}
Пфф.. Отново ще ви обясня защо няма да правя упражнения.Просто е.МЪРЗИ МЕ СТРАШНО МНОГО.Ако ще ми казвате неща от сорта на "ми тогава не е възможно да отслабнеш" по добре не си правете труда да пишете .Искам само хората които ще ми препоръчат диети да пишат.! Мерси. ;]
Нисковъглехидратна.
Разтърси се из нета,не повече от 5 клика ти трябват,едва ли си чак такъв мегамързел.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Намерих една диета "Японско чудо" се казва.. сигурно повечето от вас я знаят..някой ако я е правил да ми каже резултатите ако може.Аз я почвам от утре :]
Ми айде чакаме те да се похвалиш с резултати.
Акъл - море. Глава - шамандура.
Аз забравих че съм неразположена..ще я почна след 2 дни :]
![]()
Що, кое ти пречи това, че си неразположена? Да не би да ти е отминал мързела и да си почнала да спортуваш, че нещо не ми се връзва на мен!?