- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- paperMonsters ** private spice тема !
->>> скайп
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Пфффф, вчера имах чувството, че вече съм си здрава, пък като запраска тоя дъжд и като стана студено изстинах още повече и сега отново съм болна.И няма да ходя на училище цяла седмица сигурно. :@ Бах ти и тъпото време. И ся в момента ми е толкоз кофтиии, че няма накъде повече. И едното око ми е адски червено, нямам си и на идея защо. ;@
И таз новата класна е пълна помия, да й се изцвъкат 10 гълъба на главата проста и да я нападнат щрауси дано. Противна визия, селяндурско държание и проста та дрънка.
Вчера изобщо беше най-смотания ден през последните няколко месеца.А трябваше да е як! Трябваше, мамка му
![]()
http://i47.tinypic.com/v5fnth.jpg очото ми полудЕ
ко каза ко
1ва :@:@:@:@:@
2ра смяна 2ри срок SUUUUUUUUUUUX
СМЕЕЕЕРТ ЗА 2РАТА СМЯНА ВТОРИЯ СРООООК СМЕЕЕРТ!! НА КЛАДААТАА!!
фък
ама аз ся няа хода цяла седмица на даскало
и днес btw ми се обади класната
защо винаги все на мен се обаждат ? лол..
и ме пита за имената в дневника дали са така и за още някви простотии дето не ги помня и ми каза, че по-добре да си седя у нас и да оздравея напълно, че здравето било по-важно от входни нива и такива неща блябля дръндрън и беше изключително мила
Отначало btw кат звънна телефона си мислех, че е дядо и не ми се ставаше от леглото да вдигна, ама нещо ме тикна да ида да вдигна ;d
След като се чувстваш чудесно и си мислиш, че всичко започва да се нарежда, идва момента, в който се разболяваш и всичко отива по дяволите.
fak it