Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
^^ Не съм много съгласен, че с времето съмненията ще изчезнат, според мен ще се задълбочават.
Той сам си пише, че не можа да се оплаче от нея, че е свястно момиче и всичко върви добре, но той и няма доверие..
Щом от връзка 1 месец (то пък голямата връзка) младаже се е вкарал в такива филми и се тормози всеки ден та чак и теми пуска, ти представаш ли, когато връзката им стане 5-6-7 месеца и отношенията им станат по-сериозни кво ще е... той ще я побърка и няма да да я остави да диша.. Тва ще е постоянни обаждания по телефона " ама ти къде си ся" "кво правиш" "с кой беше неска" като се видят ще има "ама ти защо го погледна тоя така" "защо не ми каза, че ще излизаш с оня" " не искам да излизаш с еди кой си"
общо взето автора не е узрял за една нормална връзка и мисли супер детински
Ако се работи върху връзката и се изгради доверие да, съмнения няма да има. Но това не става от днес за утре. Не може да кажеш "От днес сме гадженца и вече ти вярвам безрезервно". При всяко начало има някакви съмнения и колебания, които или се изглаждат, или се задълбочават. Развоят на събитията зависи само от участниците във връзката.