- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Грим на първия учебен ден ..
Сигурна съм ,че нямаш 15 години , а вече се правиш на отворка тука , не разбра ли , че не ни вълнува тъпичкия ти проблем ,който даже не и проблем ама карай !!!!! Престани да се отваряш ами вземи разбери , че на никой не му пука с къв грим ши се появи поредната зайка :/
Аз по принцип не се гримирам, само ако свиря някъде тогава виж очите ми са като извадении не, няма да се гримирам на първия учебен ден.
![]()
Последно редактирано от DennisCobain : 09-03-2012 на 11:47
Отново се виждаш с дружките, които ги гледаш цяло лято, четат ти едно ужасно скучно слово, от което ти идва да заспиш, краката те болят ужасно, защото вече стърчиш като пирон 2 часа да им слушаш словото, представят ти новия/та класен/а, четат ти тъпите правилници както всяка година, казват ти пренатоварената програма и си тръгваш. Кое му е специалното?
Все същият грим като през останалите дни от годината.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
цикламено червило + малко зелени секни и нарисувани вежди + кафяв молив за очи , мисля да си облека и червената пола + едни много яки зелени токове та да си отива на сенките и едно синьо герданче хихахахьхаьху
ла-ла-ла
Ще си нарисувам белези и синини по лицето. :дд Не сериозно сега. Никакъв. И на 15, тая година - 17, си е специален ден. Отиваш, виждаш тъпите кифли, гримирани като клоуни как се дразнят че започваме училище. :дд А ако вали и дъжд, е още по-яко. "Ау пресата ми ще се развали!", "Ау, намокрих се." и такива неща. :дд Забавно е.
^ДА !!!! Но гледката няма да е добра като им се разтече очната линия и тежките им гримове !!!
![]()
15 септември е един от дните които не са за никакво приготовление, най-вече защото не е конкурс за красота, не са нужни приготовления като че ли ще се омъжваш.
нищо по-специално,все пак отиваме на училище не на свадба![]()
ще сложа бежово червило,спирала и бежов грим назад с светло кафяво (много леко) и може малко пудра тена ми да се изравни малко