- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Грим на първия учебен ден ..
Въпросът ми е как ще се гримирате или изобщо няма да си слагате грим на първия учебен ден.Аз мисля да съм с много лек грим -спирала,гланц,черен молив и това е.
От темите тези дни оставам с впечатлението, че първият учебен ден е светското събитие на годината.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
аман от такива като теб по скоро.толкова ли е важно другите с какъв грим ще са или как ще са облечени.Първият учебен ден е един обикновен ден,повярвай ми минала съм през това!
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Никак няма да се гримирам, траурен ден е![]()
като за дискотека хахах........
never never let you go you are the one i'm surching for....
не ходя с грим.. ако имам грим най- много да е една спирала,но аз си слагам и ей така като се сетя и ми е някакво готино,а на 15ти не мисля,че ще ми е готино so...
Де да знам, както ми дойде. Много съм стара за вълнения покрай 15-ти вече![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Да бе, вярно кво толкова му е на 15 септември - ден като ден, даже не е задължително да ходи на училище тогава?! Кво сте се развълнували все едно ще ходите на бал...
ще си изтрия грима от предната вечер и ще се опитам да не заспя![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
пудра , спирала и гланц
15 септември е ден като ден не е нужно да се правим на фолк певици
Това е ден като всички други .. за какво трябва да си избираме специално грим?
Няма да се гримирам..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Аз само ако има нещо за прикриване ще сложа малко коректор.Иначе не се гримирам в ежедневието,а и 15 септември си е най-обикновен,тъп,скучен ден.:\