.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на pepa97

Unhappy Цикъл за първия учебен ден

Миналия месец имах на 15 и този месец се очертава да имам тогава точно когато започва у-ще.Как да закъснее цикъла ??или как да стане по-рано ???помощщ

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Тампон.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    И аз ще съм в цикъл тогава защо ти е да го караш да закъснява или да ти идва по-рано няма да ходиш на море, к'во толко?

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Оф, и аз ще съм точно тогава. Ужасно тъпо е, ама какво да се прави.

Ми няма начин да дойде по-рано, организмът ти не е като часовник - да го навиваш когато и както ти е кеф.

Тампон, евентуално нещо да облекчи болката в корема, търпиш и това е.

Голям фен Аватара на EternalDream
    И на мен тогава би трябвало да ми дойде, честно казано въобще не ми пука

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Да не ти пука
    Вземи си за всеки случай хапче, ако те заболи корема
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Ами то тая година почваме на 17-ти,щото 15-ти се пада в събота,така че се успокой поне малко.Да,няма как цикълът ти да е за 2 дена(е,може,но при смяна на климата и др.,не ми се изброява),но поне няма да ти е кофти както при първи ден.Няма как да закъснее или да стане по-рано,освен ако не се сменя климата и др.(както казах не ми се изброява),поне при мен,щото витамин C и бабини деветини не ми действат...

Ако много те боли или те присвива,вземи някакво болкоуспокояващо хапче и ползвай тампон...

На мен ако ми дойде към 13-ти(всеки месец досега ми идваше в периода 9-13) ще продължи 6-7 дни,т.е. до 19,20-ти и тъй ще изкарам четири учебни дни в болки и притеснение да не ми протече(гадно!;xx).Ако на първия учебен ден ми тече,ще си купя някой и друг тампон и ще ползвам болкоуспокояващо хапче,какво да се прави...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Голям фен Аватара на pepa97
    Ясно,ще се трае няма накъде..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си