- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Утре...
...имам изпит, а тая нощ сънувах как закъснявам за него и вече е свършил. :О Беше ужасно. Сънувах как едно момиче ми каза, че са били 10 човека и са писали по каквато тема искат и ме хваща яд, че съм го проспала. fuck fuck *суеверие* fuck :3 И сега се чувствам така, все едно изпита ми наистина вече е минал. ОМГ трябва да си препрочета пак темите fuck fuck :3
чао
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мерсим, ще ми трябва мЪного :3
**************** а между другото си намерих готин автор <3
Красивата ме целуна по устата и ми пусна език. Грозната в прилив на нежност ме хвана за ташаците. Красивата пъхна ръка под ризата ми, за да погали обезкосмените ми гърди. Грозната ме възбуди. Красивата ме подръпна за косите. Грозната ми пъхна език чак в гърлото. Грозната се оказа по-красива от красивата.
И всичко това ставаше насред улицата пред безразличните погледи на минувачите. Казвам ви, тази сутрин не беше съвсем като другите.
Отидохме да седнем на една пейка и докато аз лигавех ухото на красивата, грозната ме яхна. Тъй като нямаше гащички, открих, че отвътре е доста уютна. След няколко тласъка двамата дружно се изпразнихме.
Предполагам, че сме квичали много силно, тъй като, когато отворих очи, около нас се бяха струпали хора. Някои от зяпачите дори бяха хвърлили по някоя пара. Докато успея да ги събера, двете момичета бяха изчезнали.
4XCOKИ
и аз утре имам изпит, ма адски ме мързи да чета ...
n00bs
4XCOKИ
аз разчитам да препиша и да ми се падне лесна задача, по която да напиша поне 2 реда
n00bs
Др. Ох боли
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
eweww много благодариМ <3
Ще отида с оптимизъм, 3.5/7 знания и много желание да си взема изпита. :3
4XCOKИ
да почерпиш после за успешно държания изпит![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
ти също![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Успех, Щрудии ^.^
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
4XCOKИ
4XCOKИ