- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с приятел
Понякога се изумявам от държанието на хората в този форум. Това, че момчето е индивидуална личност и си взима сам решенията не значи, че не прави грешки и, че не може да приема съвети или, ако е сгрешил, някой да му помогне да осъзнае грешката си. Това, че е момиче не значи, че ревнува или, че го иска за себе си. Не знам откъде ги измислихте тези простотии. Трябва да си уникален глупак да гледаш как твой приятел прави грешки и да не се опитваш да му помогнеш даже.
То все едно:
-Най-добрият ми приятел е пияница и се дрогира, как да му помогна?
-Ти си много тъпа ма, свиня, той си има глава на раменете, остави го.
Това, че човек има глава на раменете не значи, че винаги мисли разумно с нея. Човек вингаи би имал нужда от малко акъл, а точно приятелите са, за да го дават.
Да,защото ходенето с неподходящо момиче ти прее*ава половината важни органи и накрая ставаш като оня от Сам Вкъщи.Всички го знаят.
В случая по-скоро е като...избор на домашен любимец.Може да си взема куче,обаче някой мой приятел да не харесва кучета,защото са го ухапали като малък,и да ме посъветва да не си взимам.И аз мога да взема под внимание съвета му,обаче е факт,че в края на краищата аз ще си гледам кучето и съответно решавам дали го искам(Осъзнавам колко уникално прецакана е метафората,спи ми се,не мога да измисля друга сега) И,честно казано,ако въпросният приятел започне да ми натяква да се отърва от кучето,защото той има предубеждения,въпреки,че вижда,че аз си го харесвам,ще се ядосам.
Има разлика между даване на акъл на някого и отнемане на тежестта на мнението му.Той ходи с момичето,при това отношенията им явно напредват.Той ако не я харесваше,нямаше да е така.Това,че авторката я смята за не знам каква си,не значи,че той не намира нещо в нея,което да харесва.А щом си е татуирала името му,едва ли ще хукне да му изневерява.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Метафората с кучето определено не е от най-добрите. Има разлика между даване на акъл и натрапване. Аз до колкото разбрах, момичето не е говорило с него. Възможно е да не съм разбрал съвсем, защото не съм чел абсолютно всичко. Добрите приятели винаги биха дали съвет и винаги биха казали, ако правиш грешка. Ако авторката е споделила на приятеля си, че прави грешка, но той не я слуша, вече съм съгласен, че не трябва да се натрапва повече. Въпросът е, че това дали 1 да си вземе куче и друг да му забрани, понеже като малък е бил ухапан е глупава метафора и по-добра би било може би първият да си купи тъпо куче, което само го хапе, ама да си го обича, а вторият да седи и да не прави нищо. (Мда знам какво ще кажеш. На мен също ми се спи)
Та накратко. Добрият приятел винаги трябва да ти казва, ако правиш грешка според него, а ти след това ще прецениш дали наистина грешиш. От друга страна, ако добрият приятел ти го е казал вече веднъж, но ти не го слушаш и си държиш на своето, няма смисъл приятелят да се опитва да те убеждава, защото най-вероятно ще се скарате.
Е, има го и вариантът, в който с малко повече настоятелство и нахалство ти все пак се осъзнаваш и поправяш грешката, но в повечето случаи просто се карате.
И като завършек да обясня, че под ТИ имам предвид всички. Или с други думи говоря попринцип, а не за точно определен човек. Тва да поясня, защото вероятно ще има хора, които си мислят, че говоря за тях.
Стой си на четирибуквието и запази мнението за себе си.
Той си има глава на раменете и сам може да реши дали са един за друг , или не. Ти работа във връзката им нямаш никаква, дори и да сте най - добри приятели, ако ще братя.
Не се прави, че я харесваш..но това си само негова работа.
Come on skinny love just last the year...
Благодаря за разбирането.Когато казвам, че ми е просто приятел, значи е. Правя разликата.
Просто това момче си промени живота , разкара боклуците от него и така нататък и предната му приятелка беше свястна, а тази е връщане назад, деградиране. Не искам да го чукам, по-скоро съм като майка, която не иска синът и да ходи с курволетка. За Бога, та те ходят от две седмици и вече се татуирала...
Не съм се намесвала, не съм казвала абсолютно нищо. Исках мнение как бих могла по най-тактичния възможен начин да му споделя, че не я харесвам, а вие изкарахте, че го ревнувам от нея, защото не съм и на нивото и че се опитвам да ги разделя, за да го чукам. Изобщо не четете или не разбирате какво казвам.
Просто момчето заслужава нещо по-добро, пак казвам - НЕ МЕН! Ако го исках за себе си, тя нямаше да го познава изобщо.
Исках просто нормално мнение, не да ме обиждате, неразбирайки мисълта ми. Защото да обиждаш някого без причина, меко казано, е малоумно.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Усещам,че малко го ревнуваш. Явно наистина го харесваш.Знам го от личен опит,че ако момиче се меси в "сериозната работа на момчето",то тя го харесва. Хващай го за ушите и го води у вас![]()
Не му се бъркай или като толкова държиш да я зареже пробвай да я замениш ти. Понякога и да си самотен е гадно.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не желая да бъда с него, той ми е просто приятел и си търся по-различен тип за мъж, а и аз имам момче на сърцеПросто не искам той да ходи с боклук.
Ние сме brother and sister relationship и той ме възприема по същия начин. Няма да тръгваме.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Чудно ми е само едно - нас ли се опитваш да убедиш в това или себе си?
Ако ти беше просто като брат нямаше да отделяш такова постоянно внимание на нещата, които тя прави.
Ако ще дете да му роди, ТОВА НЕ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ.
Нито е твоя работа.
Това е най-тъпото нещо на земята.
Не си ли чувала лафа - приятелите са си приятели, любимия човек е нещо съвсем различно.
Тук той важи с пълна сила. Нужно ли е цял форум да ти каже, че правиш пълна тъпотия?
Човекът има глава на раменете, даже цели две. Няма значение с коя от двете мисли, важното е че го прави.
Ти нямаш работа там. Ако иска съвет от теб, мнение или каквото и да било друго - кажи каквото пожелаеш.
Иначе нямаш ама Никакво право да им разваляш връзката.
Има още един лаф - аз нека кажа, че сестра ти е курва, пък ти иди обяснявай после, че нямаш сестра.
Дали някои от слуховете и представите за тази мацка не са грешни? Или ти си винаги права?
Вземи си стой на задника и остави момчето да се оправя.
Ако не се опари сега ще се опари все някога и не се знае дали ти въобще ще си там. По-добре сега, отколкото по-късно.
И пак ти казвам - това е Неговия избор, не твоя.
Отчайвам се. Дано да нямам приятели като повечето хора писали в темата.
Вас, защото аз го знам.Престанете да ми обяснявате , че искам да бъда с него. Обясних, че не е така. Не опитвайте да го играете психоаналитици, моля. Ако можете - дайте съвет БЕЗ ДА ОБИЖДАТЕ, ако не - замълчете.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами хубаво,щом не искаш да си с него,но постоянно мислиш неговото добро,то ти трябва отклонение на вниманието. Гадже,хоби etc.
П.П Сега съм свободен да знайш.![]()
Знаеш ли какво? И аз си имам брат и изобщо не ме интересува коя курва както се изразяваш ти ще оправя.Виж ако го наранява може и да проведа някой разговор с него.Значи хем не го искаш,хем си харесваш други,но и той да не бил с нея.Остави го да си живее живота и не му се бъркай толкова.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!