Не, че те топли, ма си ми най-антипатичния потребител в целия форум, а аз пиша от 5 години и принципно ме боли хуя.
Като някво досадно свекървище си, само дето не им светиш в спалнята. Ама тя била такава, ама тя направила еди-кво-си, казала еди-що-си... СТОП! Колкото и да обичаш приятеля си, вие сте ИНДИВИДУАЛНИ личности и всеки си прави изборите в живота САМ и си носи отговорността САМ. Като си я е харесал, и най-пропаднала курва да е, тя си е неговата курва и той си я обича. Или просто му харесва секса с нея. Каквито и подбуди да има да е с нея, ти нямаш право да се месиш. И да е овършала половината страна, тва пак си е за сметка на приятеля ти. Човек като е влюбен не слуша другите, пък били те и най-близките му приятели. Трябва сам да си натрошиш главата няколко пъти, че да се научиш кое е правилно от опит, а не защото другите ти били казали.
И пак се връщаме на темата колко дразнещ субект си ти. Толкова ли си нямаш личен живот, гадже, ДРУГИ приятели, че измисляш някви схеми да разтуриш чуждата връзка. Егати психопатщината.
Държиш се като супер благородна и загрижена, но тва всъщност е някъв пуст егоизъм и комплексарщина да става по твоята. Миличка, ти си му приятелка, не си му гадже, съпруга, майка, баба, стринка, че да му даваш наклон на хуя. Колкото по-рано осъзнаеш, че не можеш да му дадеш всичко, от което има нужда и поради тази причина нямаш особено право на глас, толкова по-добре.