- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо става така ?
Здравейте !!!
Искам да ви разкажа моята история която е много объркана и оплетена !!!
Преди 2 седмици излизах с едно момче ... Но тогава бях се разделила с гаджето си и той започна да ме заплашва че ще ме зарови и че ще ме убие и т.н. ... А аз това момче супер много го обичам (ходиме с него 1година и 6 месеца) и просто немога без него ... той не ми дава да излизам не ми дава нищо да правя само и само да съм единствено в нас ... не ми дава нищо да правя седя в нас се едно съм във завтор ...но в момента е на село и той излиза а аз си седя в нас когато го помоля той да не излиза никъде той не ме послушва и излиза ... Бях излезнала с онова момче 1-2 пъти само защото исках да го поздразня , да видя дали ме обича и дали ще ме потърси и дали му пука за мен затова го направих... но сега той неиска да ми повярва че нищо не съм правила с него само излизахме нищо повече (не съм му изневерила ) той неиска да го разбере това... !!! В момента си е на село и ужасно много ми липсва чакам с нетърпение да си доийде и да го видя за да му обясна всичко във очите ;( !!! Но аз няма никаква вина просто исках да го проверя !!! Кажете ми аз ли имам някаква вина в това нещо или той като ми забранява всичко да правя само и само да си седя в нас (това го прави нарочно само и само да бъде неговото) !!!
Моля ви дайте ми съвет какво да правя !!!![]()