.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Unhappy Как да напълнея?

Знам че сигурно има доста такива теми, но не знам как да търся. Всички ми казват виж се каква си клечка, защо си толкова слаба. Поначало като се гледам в огледалото се харесвам, но когато застана до приятелките си просто виждам разликата...понякога си казвам че е ген, защото баща ми също е слаб, но искам да направя нещо, вече не издържам на тези всички думи. Ям, поначало имам апетит, но последно време не ща да видя храна, незнам присяда ми и не мога да ям....вече се храня на сила, надявам се това да се промени и предишният ми апетит да се завърне.Моля ви ако някой може да ме посъветва нещо..просто е ужасно, всички подигравки, и съм забранила темата за килограми на приятелите ми, но някои път нещо като се лигавим или гевезим някои се изпуска и колкото и да ми е било забавно веднага се скапвам.. и забравих да кажа, на 15 години съм, тежа 45 кила и съм към 1,70 висока....
    Все попадам на неподходящи- в това ми е таланта!
    http://www.netimago.com/images/CR1yb7QoLdrG0kw.gif

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    45кг на 170 лелееее... Иди на лекар да ги направи режим на хранене. Не може така. Това тегло е нормално за момичета с 10см по-ниски.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Малее.. ;хх Адски слаба си. Наистина отивай на лекар чак щом си си изгубила апетита.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си