Миналото лято бях срещнала един непознат дъртак на около 50-60 години, който се спря на около 5-6 метра от мене и започна да се пипа по оная работа, а после ми направи знака който показвате когато казвате на някой да мълчи. (ш-ш-т)
След товаа дигна рамене и замина .. Приятелката ми каза, че и друг път го е виждала и и е правил същото. От тогава не го бяхме виждали от дълго време.. До тази година. Миналия месец го видяхме за 2-ри път, но този път той само ни погледна и както ходеше зад една жена започна пак да си пипа оная работа. След тази случка той доста често започна да мминава по нашата улица. ВЧЕРА когато отивах към братовчедка ми го видях отново.. Когато пресякох улицата и тръгнах пред него, го чух да говори по телефона ( не чух целия разговор но..) : " .. Като яя хванах тя почна да пищи и да се дърпа, се пак беше малка, ама като го извадих и я хванах по здраво и и запуших устата и млъкна" ... При тези думи го чувах как върви все по бързо към мене и избягах.
Та въпроса ми е .. Мисля да кажа на майка си за всичко това ,но ме е страх ако го задържат в полицията за примерно 2 години и след тях какво правим ??!!!! Той вече ни е запомнил..Знае много добре лицата ни и за'тва ни е страх ;хх .Да се върнем на въпроса :Д - Да кажем ли на някой или прото да страним от него като го видим ? И това е .. Моля за мнение и без мъжкарски изказвания (: .