има такива хора, които са болни от някаква болест/нз точно как се казва/ , в която изпитват удоволствие от това, да си покажат онази работа на някого... Нещо не е добре тоя човек, това е ясно. Но живеем в България и да си кажа мнението, дори не мисля че ще го затворят /та камо ли за 2 години/ - няма да имат доказателства! ... Не е решение на проблема, нито ще помогне, но като го видиш просто можеш да страниш... но защо пък да не кажеш на майка си? поне може да те успокой и да ти даде и друг съвет...
до нас има един буквално разбит блок, виждат се само скелетите на останалите стаи... Там се пъхат всякакви наркомани и чикибойци... Има ги- вече съм свикнала, бях в 5- ти клас когато видях един за първи път да си бие чикия... Беше ме страх и още си ме е страх, ако минавам покрай блока..., но просто избягвам да минавам и поне за мен всичко е ок....
Да затова България е на това диридже, защото всеки гледа на него да му е добре, а другите да се оправят, но поне за сега си мисля, че това става за някакъв изход!