.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Град
    Frankfurt am Main,Germany

Lightbulb Помогнете ми приятели :)

Здравейте, начи проблема е следния.. в моя клас дойде едно ново момиче и много ми харесва .. сядаме на един и същ чин, говорим си постоянно и все нещо ме пита много мило се държи с мен и общо взето са ни добри отношенията, та има един проблем..Мисля, че тя ме има само като приятел, а аз съм жестоко влюбен в нея. Даже си имала приятел ама той е в Унгария, а тя вече живее тук в Германия... В междучасията постоянно сме заедно, смеем се, слушаме музика и т.н. Тя си пада по електронна музика както и аз, вчера и направих песен за нея ( продуцирам електронна музика ) и мислите ли дали ще се изненада ? Моля ви даите ми съвет как да станем нещо повече от приятели.

Показвал ли си и през времето в което се познавате , че я харесваш като повече от приятелка? Ако не си , тази "бариера" трябва да я преминеш със директен скок.Казваш нещата такива каквито са ..каквото стане - стане.Всеки от възможните варианти ще е по-добър пред това да се измъчваш постоянно както в момента

Град
    Мисля, че да .. показах това което трябваше, но не много .. Благодаря.
    Последно редактирано от Efraimov : 09-02-2012 на 17:02

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Бъди директен, щом сте приятели, няма как по друг начин да и покажеш чувствата си към нея според мен.

П.С.: Каква музика, какъв софтуер? Пиши на лично за продуцирането, ако искаш

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Psyko Nuts Виж мнението
    Бъди директен, щом сте приятели, няма как по друг начин да и покажеш чувствата си към нея според мен.

П.С.: Каква музика, какъв софтуер? Пиши на лично за продуцирането, ако искаш
    ++++++И на мене хД

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    ако ти е приятелка, няма да те изяде, защото си й казал... може да се чувстваш малко неловко, но това си ти е в главата. Никога няма да разбереш, ако не пробваш. Не очаквай тя да ти се обясни в любов първа. Ако и тя те харесва - супер. Ако не - даваш нататък и това е. И недей да чакаш подходящ момент... такъв няма да дойде. Действай.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Натискайте се?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Дъбстеп, Глич хоп и понякога правя моомбатон. Иначе благодаря, че отдели време. Meжду другото използвам Ableton Live 8.
    Последно редактирано от Efraimov : 09-03-2012 на 13:23

Това с песента е много хубаво ! Да, много ще и хареса !!!! Давай смело, много такива "приятелства" между момче и момиче завършват с любов ! : )

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Мисля, че това с песента ще й хареса!
    Както казаха и по-нагоре, действай смело!
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Град
    Песента ѝ хареса. Даже това ни направи малко по-близки почнахме да си споделяме по лични неща. Например каза ми няколко неща за гаджето и .. бил много тъп и още куп тъпи неща за него.. според вас нормално ли е да казва такива неща

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Радвам се,че си я зарадвал,че в днешно време не всички момчета се сещат да направят нещо мило Според мен и тя има някакви чувства,различни от приятелските,и малко по малко се разкрива пред теб и в същото време сама се опитва да убеди себе си що за стока е "приятеля и".Това в кавички,защото не ми се коментира колко и е гадже,като е от друга държава на сума ти километри...Мисля,че може и да очаква ти да направиш първата крачка и както те посъветваха и по-нагоре,действай.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    Да, разбира се, че действам ама лека полека защото аз самата не я познавам от много време, долу-горе един месец вече се познаваме с нея. Нали малко трябва време.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Да,точно така.Когато дойде подходящият момент за истинското разкриване на чувствата,ти ще го усетиш.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

мисля, че това е началото на една много хубава бъдеща връзка ^_^

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Кажи й, че я харесваш
    Като гледам и двамата имате симпатии един към друг
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Град
    :3 ГОСПОД ДА ВИ ЧУЕ

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Това с музиката ми хареса.И аз слушам подобен стил музика,ако някой го направи за мен ще се зарадвам.Хубавото е ,че имате общи интереси ,а и училището ви е събрало.Да говори такива неща за приятелят си не е много хубаво ,но явно има нещо което във връзката им куца,а и мисля ,че разстоянието между тях е доста.
    Ако наистина толкова я харесваш,давай смело.Излезте след училище някъде,покажи и как се чувстваш,ако ти отвърне-супер!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Това с музиката ми хареса.И аз слушам подобен стил музика,ако някой го направи за мен ще се зарадвам.Хубавото е ,че имате общи интереси ,а и училището ви е събрало.Да говори такива неща за приятелят си не е много хубаво ,но явно има нещо което във връзката им куца,а и мисля ,че разстоянието между тях е доста.
    Ако наистина толкова я харесваш,давай смело.Излезте след училище някъде,покажи и как се чувстваш,ако ти отвърне-супер!
    Ние всеки ден излизаме след училище някъде и си говорим някои неща, днес ми каза пак че приятеля и бил ASSHOLE и ме покани с приятелките и на кино, и то знаете ли какво трябва да гледам ... TWILIGHT..
    Последно редактирано от Efraimov : 09-11-2012 на 15:04

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Ами щом си влюбен в нея "Здрач" няма да е чак такава мъка. Поспинкай на филма и толкова .

Колкото до нея - дали чрез песен, целувка или едно чисто и просто обяснение, според мен ще ти отговори.

Не се притеснявай толкова, давай направо и ще стане .

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Съгласна съм с Wednesday666, ще изтърпиш един Twilight !
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Няма да бъде възхитена от музиката. Подари и пакет Зайо Байо с копър и сметана и ще бъде влюбена в теб.

Град
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Няма да бъде възхитена от музиката. Подари и пакет Зайо Байо с копър и сметана и ще бъде влюбена в теб.
    Много си забавен знаеш ли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си