Здравейте отново, искам да благодаря на всички вас! Току-що говорихме и ми каза, че има друго момче, не знам си какво.. Изтри ме от скайп.. Няма значение, сигурно никога няма да разбера истината, но вие ме накарахте да се замисля за доста неща... И да, странно е, че съм влюбен в човек, който не познавам, но така се случи просто.. Има доста неща, които не се връзват, но няма полза от това да се чудя само.. Сега ми е тъпо, че стана така, отчаях се след миналата ми връзка, след това разочарование... Лесно е да се каже отстрани-абе вдигай си Д-то и продължавай! Истината е, че понякога на хората наистина им писва, наистина са отчаяни и наистина мислят и вършат глупости. Отстрани сигурно изглежда смешно.. Но в моята ситуация ми беше нужно това безумие-да се влюбя в непозната.. И благодаря, че толкова хора ми обърнаха внимание, дори след като ме махна от скайп, веднага влязох тук, за да споделя. Защото знам, че колкото и глупаво да е, има хора, които ме разбират! Доколкото това дали е фейк или не, иска ми се да знам и аз, но сигурно е по-добре така..